Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Fursecuri cu ciocolata si aroma de menta

Publicat: 22.04.2015

Fursecuri cu ciocolata si aroma de menta,Fursecuri cu ciocolata, fursecuri cu aroma de menta, cookies, retete frusecuri, retete cookies, reteta cookies cu ciocolata, retete de cookies, retete usoare, retete testate, retete pentru incepatori, retete cu ciocolata


Cui nu ii plac fursecurile cu ciocolata si aroma de menta? eLady iti prezinta o versiune usoara, rapida de chocolate cookies un desert sau o tratatie care merge perfect cu o ceasca de cafea sau o cana de lapte pentru cei mici.
Aceasta reteta de cookies cu bucatele de ciocolata si aroma de menta se fac repede, fara complicatii si in plus, iti umplu casa de un parfum special in serile de primavara....

Fursecuri cu ciocolata si aroma de menta: Ingrediente pentru reteta
- 100 de grame de unt moale
-   150 de grame de zahăr brun deschis moale
-   1 lingurita esenta de vanilie
-   1 ou mare
-  150 de grame de faina simpla
-   35 de grame pudra de cacao neagra
-    ½ lingurita praf de copt
-  200 de grame de chips-uri de ciocolata neagra

Fursecuri cu ciocolata si aroma de menta: Ingrediente pentru reteta de glazura
-  75 de grame de zahar pudra
-   1 lingura praf de cacao (cernuta inainte)
- 2 linguri de apa clocotita
-  ¼ lingurita esenta de menta

Fursecuri cu ciocolata si aroma de menta: Cum se fac

Incalzeste cuptorul la 180 ° C  (foc mediu spre vioi)
Bate untul inmuiat cu zaharul brun (foloseste un mixer ca sa fie mai usor), apoi adauga extractul de vanilie si oul si omogenizeaza bine,
Se amesteca apoi in alt castron faina, cacao si praful de copt si se adauga treptat in crema de unt cu zahar, continuind mixarea. La urmă, pune si chips-urile de ciocolata.
Folosind o lingura sau lingura de inghetata ia aluatul de cookies si pune-l pe o tava captusita cu hartie de copt, lăsând un spatiu intre ele.
Coace in cuptor timp de 12 minute si apoi scoate-le si mai lasa-le sa stea in tava timp de cateva minute inainte de a le muta pe un grilaj de racire, sub care ai pus hartie de ziara pentru a prinde orice urma de glazura care ti-ar putea scapa mai tarziu.
Pune ingredientele pentru glazura intr-o cratita pe foc mic si incalzeste pană se combina perfect.
Folosind o lingurita, fa un zig-zag cu glazura peste fiecare fursec de ciocolata racit.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Salata de ciuperci in stil Olivier

O reteta pe care o facea mama in copilaria mea....

Gastronomie

TOP 3 prajituri racoritoare pentru sezonul de vara

Vara este, în general, sezonul cel mai pr...

Celebs & Style

Mary Austin, dragostea lui Freddie Mercury

Aproape nimeni care nu este familiarizat pe dep...

Regim si Diete

Sfaturi de slabire rapida pentru primavara

Vrei sa slabesti usor si sa intampini primvara ...

Regim si Diete

Dieta indiana de slabire

Esti obsedata sa slabesti? Spune-mi cine nu est...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...