Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Fursecuri cu ciocolata si aroma de menta

Publicat: 22.04.2015

Fursecuri cu ciocolata si aroma de menta,Fursecuri cu ciocolata, fursecuri cu aroma de menta, cookies, retete frusecuri, retete cookies, reteta cookies cu ciocolata, retete de cookies, retete usoare, retete testate, retete pentru incepatori, retete cu ciocolata


Cui nu ii plac fursecurile cu ciocolata si aroma de menta? eLady iti prezinta o versiune usoara, rapida de chocolate cookies un desert sau o tratatie care merge perfect cu o ceasca de cafea sau o cana de lapte pentru cei mici.
Aceasta reteta de cookies cu bucatele de ciocolata si aroma de menta se fac repede, fara complicatii si in plus, iti umplu casa de un parfum special in serile de primavara....

Fursecuri cu ciocolata si aroma de menta: Ingrediente pentru reteta
- 100 de grame de unt moale
-   150 de grame de zahăr brun deschis moale
-   1 lingurita esenta de vanilie
-   1 ou mare
-  150 de grame de faina simpla
-   35 de grame pudra de cacao neagra
-    ½ lingurita praf de copt
-  200 de grame de chips-uri de ciocolata neagra

Fursecuri cu ciocolata si aroma de menta: Ingrediente pentru reteta de glazura
-  75 de grame de zahar pudra
-   1 lingura praf de cacao (cernuta inainte)
- 2 linguri de apa clocotita
-  ¼ lingurita esenta de menta

Fursecuri cu ciocolata si aroma de menta: Cum se fac

Incalzeste cuptorul la 180 ° C  (foc mediu spre vioi)
Bate untul inmuiat cu zaharul brun (foloseste un mixer ca sa fie mai usor), apoi adauga extractul de vanilie si oul si omogenizeaza bine,
Se amesteca apoi in alt castron faina, cacao si praful de copt si se adauga treptat in crema de unt cu zahar, continuind mixarea. La urmă, pune si chips-urile de ciocolata.
Folosind o lingura sau lingura de inghetata ia aluatul de cookies si pune-l pe o tava captusita cu hartie de copt, lăsând un spatiu intre ele.
Coace in cuptor timp de 12 minute si apoi scoate-le si mai lasa-le sa stea in tava timp de cateva minute inainte de a le muta pe un grilaj de racire, sub care ai pus hartie de ziara pentru a prinde orice urma de glazura care ti-ar putea scapa mai tarziu.
Pune ingredientele pentru glazura intr-o cratita pe foc mic si incalzeste pană se combina perfect.
Folosind o lingurita, fa un zig-zag cu glazura peste fiecare fursec de ciocolata racit.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Reteta de aluat fraged ca in Ardeal

Aluatul fraged ne-a incantat de multe ori in co...

Gastronomie

Dovlecei la cuptor

Va plac dovleceii? Im mod sigur multi se dau in...

Celebs & Style

Fergie este gravida

E oficial, Fergie este insarcinata! Cantareata...

Editorial

You have the right to remain silent!

Sa va fie clar: nu mi-a placut si nici displacu...

Editorial

Fericirea este pentru prosti

Da. Fericirea este pentru prosti. Suna ciudat s...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...