Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Retete de post: Barcute de vinete

Publicat: 04.03.2015

retete de post, retete vegan, retete vegetariene, retete usoare, retete simple, retete de vara, retete la cuptor, retete usoare retete pentru incepatori


Barcute de vinete umplute: delicioase si perfecte pentru a fi facute in orice ocazie pot fi mancate calde sau reci, servite ca un aperitiv gustos sau drept o garnitura.
Reteta de barcute de vinete umplute este o reteta de post excelenta, care va placea tuturor. Estem de asemeni, o reteta vegan si vegetariana. In perioadele in care nu tineti post, puteti inlocui branza tofu cu parmezan sau cascaval ras.

Retete de post: Barcute de vinete: Ingrediente pentru 4 portii
2 vinete drepte, 2 dovlecei, 1 ardei rosu tocat, 1 morcov mic, 4 catei de usturoi tocati, miezul de vinete tocat, ulei de masline, sare si piper dupa gust, 2 rosii cherry, 100 grame de branza tofu sfarmata cu furculita.

Retete de post: Barcute de vinete: Cum se fac
Infierbantati cuptorul la 200 C. Scobiti pulpa din interiorul vinetelor. Taiat-i cubulete mici si puneti-o deoparte.
Taiati in cubulele mici si amestecati toate legumele, inclusiv pulpa de vinete tocata si rosiile. Infierbanta intr-o tigaie 5 linguri de ulei de masline.
Pune legumele in cu un pic de sare, un pic de piper si lasa-le sa se faca pana devin "al dente" - opreste focul, pentru trebuie sa se coaca mai mult in cuptor.
Opariti apoi barcutele din vinete in apa cu sare pentru 15 secunde. Scoteti-le, lasati-le sa se scurga si tapeteti-le cu servet de hartie de bucatarie pentru a scoate cat mai multa apa din ele, fara a le rupe insa. Ungeti-le cu ulei, asezati-le intr-o tava neaderenta sau tapetata cu hartie de copt, umpleti-le cu amestecul de legume si presarati deasupra branza tofu sfarmata cu furculita.
Dati la cuptor pana cand se formeaza o crusta delicioasa (aproximativ 35 de minute).
Pofta buna!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Ciuperci umplute la cuptor

Ciupercile mari si deschise nu pot fi folosite ...

Gastronomie

Carnati de casa (cu sau fara mat)

In mod sigur va plac carnatii, dar cei din come...

Celebs & Style

Halle Berry va lansa o linie de lenjerie intima

Actrita Halle Berry va lansa in 2015 in magazi...

Retete de slabire

Retete Montignac: Supa-Crema de conopida

Reteta monti de supa-crema de conopida iti va ...

Retete de slabire

Supa italieneasca Montignac de dovlecel cu busuioc

S-ar putea sa te uiti la fotografie si sa spui ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.