Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Retete pentru Paste: Chiftelute de miel cu branza

Publicat: 11.01.2009

reteta de Pasti, retete cu carne miel, retete chiftele de miel, Retete pentru Paste, Retete de Pasti, retete pascale, retete masa de Paste, Sfintele Paste, mancare pentru Pasti, ce mancam de Paste


Uneori ai nevoie de alte retete pentru masa de Paste. De aceea, iti prezentam o reteta de chiftelute din carne de miel cu branza, foarte usor de preparat. 

Retete pentru Paste: Chiftelute de miel cu branza
Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
250 gr de carne de miel tocata
100 gr de telemea de oaie
1 legatura de ceapa verde
1 catel de usturoi
cateva frunze de patrunjel.
1 felie de piine
1 ou
100 ml de ulei
sare, piper sau condiment pentru carnea de miel
boia dulce dupa gust


Retete pentru Paste: Chiftelute de miel cu branza: Cum procedezi:
Se inmoaie painea in lapte sau apa,  se curata ceapa si usturoiul care se toaca foarte marunt. Se amesteca carnea tocata, painea inmuiata, ceapa si usturoiul tocate marunt, oul si condimentele.
Branza se taie cubulete.
Din amestecul obtinut se modeleaza chiftelutele si in mijlocul fiecareia se pune cate un cub de telemea.
Se incinge uleiul, se dau chiftelele prin faina si se prajesc la foc mediu spre mic.
Se scot pe un platou si se orneaza cu frunze de patrunjel pentru aspect.

Pofta buna! 

Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Salata de ciuperci in stil Olivier

O reteta pe care o facea mama in copilaria mea....

Celebs & Style

Bobbi Kristina Brown a murit la 22 de ani

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston...

Celebs & Style

Kristen Stewart este singura?

„Kristen Stewart este singura si se va i...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.