Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Rulouri din carne de vitel cu sos de vin

Publicat: 10.04.2006

Ingrediente:

1 kg carne de vitel
1 legatura ceapa verde
2 ardei grasi
200 g cascaval
200 g sunculita afumata
3 linguri mustar
100 g pasta de rosii
100 ml vin alb
100 g smantana
sare, piper, ulei

Carnea de vitel se taie in bucati, se bate cu ciocanul pentru snitele si se ung cu mustar dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Ceapa si ardeii se curata si se taie in fasii. La fel se taie si cascavalul. Se pune apoi pe fiecare bucata de carne o fasie de cascaval, una de ardei, una de ceapa, se ruleaza carnea, se infasoara intr-o felie de sunculita si se prinde in scobitori.
Rulourile astfel pregatite se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si de dau la cuptor pentru 20 de minute. Intre timp se amesteca pasta de rosii cu vinul, se condimenteaza cu sare si piper si apoi se toarna peste rulorui dupa care se da tava la cuptor pentru inca 10-15 minute.
Cand sunt gata se aranjeaza rulourile cu sosul pe un platou si se orneaza cu smantana si verdeata.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Ciuperci umplute la cuptor

Ciupercile mari si deschise nu pot fi folosite ...

Gastronomie

Greseli pe care sa le eviti cand iti pregatesti pizza la tine acasa

Pizza este una dintre mancarurile iubite de apr...

Celebs & Style

Prigoana vs Bahmu: Si totusi exista iubire...

O fi de vina primavara sau pur si simplu acest...

Dieta Montignac

Principiile de baza in dieta Montignac

Principiul de baza din spatele metodei Monti:Fa...

Dieta Montignac

Reguli pentru faza de slabire in dieta Montignac

Te-ai intrebat de multe ori cand ai fost tentat...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.