Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Rulouri din carne de vitel cu sos de vin

Publicat: 10.04.2006

Ingrediente:

1 kg carne de vitel
1 legatura ceapa verde
2 ardei grasi
200 g cascaval
200 g sunculita afumata
3 linguri mustar
100 g pasta de rosii
100 ml vin alb
100 g smantana
sare, piper, ulei

Carnea de vitel se taie in bucati, se bate cu ciocanul pentru snitele si se ung cu mustar dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Ceapa si ardeii se curata si se taie in fasii. La fel se taie si cascavalul. Se pune apoi pe fiecare bucata de carne o fasie de cascaval, una de ardei, una de ceapa, se ruleaza carnea, se infasoara intr-o felie de sunculita si se prinde in scobitori.
Rulourile astfel pregatite se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si de dau la cuptor pentru 20 de minute. Intre timp se amesteca pasta de rosii cu vinul, se condimenteaza cu sare si piper si apoi se toarna peste rulorui dupa care se da tava la cuptor pentru inca 10-15 minute.
Cand sunt gata se aranjeaza rulourile cu sosul pe un platou si se orneaza cu smantana si verdeata.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Mancare de gutui de post

Era toamna. O toamna cainoasa, afara era urat, ...

Celebs & Style

Premiile OSCAR 2015

Premiile OSCAR 2015: In aceasta noapte va avea ...

Editorial

You have the right to remain silent!

Sa va fie clar: nu mi-a placut si nici displacu...

Editorial

Farmecul felicitarilor de Craciun

Spune drept, de cand nu ai mai trimis cuiva dr...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...