Saganaki la cuptor
Publicat: 22.08.2008

Ingrediente necesare pentru reteta de saganaki la cuptor
- branza feta
- ceapa taiata "din topor"
- masline (optional)
- ulei de masline
- ardei iute taiat pe lung
- ardei gras rosu si verde taiat rondele
- cateva felii de rosii taiate (pentru aspect)
- patrunjel verde pentru aspect.
Cum se prepara reteta de saganaki la cuptor
Seu unge o cratita mica cu ulei si se tapeteaza cu putina faina.
Se pun in cratita toate ingredientele, unele peste altele (branza la fund si inca un strat la suprafata), uleiul se adauga ultimul si se da la cuptor.
Se presara cu oregano si patrunjel verde pentru aspect.
In acelasi mod, numai ca in tigaie si fara sa tapetam tigaia de poate prepara si saganaki la tigaie. Tigaia se acopera cu un capac si se prepara totul la foc mic.
Sursa: Copyright©eLady.ro - Saganaki la cuptor

Comentarii postate (0)
Gastronomie

Ai scapat prea multa sare in mancare? Iata cum repari situatia
Ți s-a făcut foame și te-ai apuc...
Cele mai citite
Celebs & Style

Prigoana vs Bahmu: Si totusi exista iubire...
O fi de vina primavara sau pur si simplu acest...
Articole importante
In forum despre Gastronomie
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!
Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails