Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Supa de rosii

Publicat: 11.09.2007

Daca va decideti sa pregatiti o supa usoara, care sa nu dea prea multa bataie de cap, ideala este supa de rosii.

Suc de rosii proaspat facut (preferabil)
4-5 morcovi mici (mici pentru aspect)
2 ardei grasi
1 bucata telina
1 buata pastirnac
1 ceapa marisoara
2-3 cartofiori
putin orez (maxim 2 linguri pentru o oala de 2 litri de supa)
sare
piper
patrunjel pentru ornat cind se pune in farfurie

Se pune aproximativ 1 litru de apa la fiert cu legumele intregi. Dupa aproximativ 30 de minute se adauga si orezul. Cind legumele sint gata se adauga cam 1,5 litri suc de rosii. Se asezoneaza cu sare si piper (ori cu delikat, maggi ... ce aveti la indemina). Se serveste rece, de la frigider.
Telina, ceapa si pastirnacul nu se servesc in farfurie in general- mie insa imi plac si le maninc.
Se serveste rece, de la frigider.

Reproducerea fara acord strict interzisa!


Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...