Va aflati in:

Articole / Horoscop

Data nuntii si mersul casniciei

Publicat: 22.03.2007

data nuntii si previziuni casnicie,horoscop casnicie, horoscop mariaj, data nuntii si horoscopul, ziua nuntii si mersul casniciei


Astrologul german Andrea Buchholz este ferm convins de faptul ca data aleasa de doi miri pentru a-si uni destinele are un rol decisiv pentru evolutia mariajului.

In opinia sa, cuplurile care pasesc la altar in perioada 21 ianuarie - 19 februarie vor avea o casnicie moderna si liberala, ambii perteneri beneficiind de multa libertate. Nu la fel de norocoase sunt persoanele care se casatoresc in perioada 20 februarie - 20 martie, majoritatea cuplurilor sfarsind prin a se separa. In ceea ce priveste perechile ce isi unesc destinele in perioada 21 martie - 20 aprile, se poate spune ca mariajul acestora va fi unul extrem de animat, ambii parteneri fiind amatori de distractie si actiune.

Cuplurile ce isi unesc destinele in perioada 21 aprile - 20 mai vor avea o casnicie de tip traditionalist, barbatul mergand la munca si femeia ramanand acasa sa se ocupe de gospodarie. Persoanele care aleg sa mearga la altar in perioada 21 mai - 21 iunie au tendinta sa vorbeasca mult, insa in realitate sunt extrem de superficiale, casnicia lor avand destul de suferit din aceasta cauza. Cuplurile ce isi unesc destinele in perioada 22 iunie - 22 iulie trebuie sa aiba mare grija, pentru ca mama unuia dintre cei doi partneri are tendinta sa se amestece prea mult, punandu-le in pericol casnicia, in timp ce pentru partenerii ce se casatoresc in perioada 23 iulie - 23 august, cel care intervine mai mult este tatal unuia dintre parteneri.

Persoanele care se casatoresc in perioada 24 august - 23 septembrie nu au sanse sa ajunga impreuna pana la adanci batraneti, avand in vedere ca ambii parteneri sunt obsedati de munca. Cei mai fericiti par a fi sotii care aleg sa isi uneasca destinele intre 24 septembrie - 23 octombrie, aceasta fiind o adevarata casnicie din dragoste, armonioasa si de durata. Intre persoanele ce se casatoresc in perioada 24 octombrie - 22 noiembrie are loc un adevarat razboi al orgoliilor, fiecare dorind sa detina controlul. La urma insa ramane doar sentimentele de vinovatie.La cuplurile ce pasesc la altar in perioada 23 noiembrie - 21 decembrie domnesc toleranta, increderea, cei doi invatand sa treaca impreuna peste obstacole, in timp ce partenerii casatoriti in perioada 22 decembrie - 20 ianuarie au parte de un mariaj destul de dificil, ambii soti fiind destul de autoritari.
Intra si vorbeste cu noi pe forum!

Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Horoscop

Horoscop Pesti 2013

Horoscop 2013 pentru Zodia PestilorHoroscop 201...

Horoscop

Horoscop 2015 zodia Varsator

Horoscop 2015 VarsatorAnul 2015 pentru Varsato...

Celebs & Style

Kristen Stewart si Kat Von D: Gemenele din rochiile Derek Lam

O rochie care sa fie serioasa eleganta in acel...

Mirese si Nunti

WEDDING Tips & Tricks – Cum poti obtine o petrecere de neuitat

Ai hotarat sa te ocupi singura de organizarea u...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce sa porti la cununia civila? Ghid util pentru o viitoare mireasa

Urmeaza sa oficializezi relatia si te gandesti cu nerabdare la nunta, cel mai frumos eveniment din viata unei femei? Inseamna ca ai luat in calcul atat tinuta pentru cununia civila, cat si cea pentru ceremonia religioasa...