Va aflati in:

Articole / Horoscop

Horoscop 2015

Publicat: 03.05.2014

horoscopul anului 2015, Horoscop 2015 toate zodiile, Horoscopul anului 2015 pentru toate zodiile, cum va fi 2015 in horoscop, horoscop pentru anul 2015, horoscopul an 2015, Horoscop 2015 zodii de foc,  Horoscop 2015 zodii de apa,  Horoscop 2015 zodii de pamant,  Horoscop 2015 zodii de aer, zodiacul anului 2015, horoscop pe zodii 2015


Horoscop 2015 toate zodiile, Horoscopul anului 2015 pentru toate zodiile, cum va fi 2015 in horoscop, horoscop pentru anul 2015, horoscopul an 2015, Horoscop 2015 zodii de foc,  Horoscop 2015 zodii de apa,  Horoscop 2015 zodii de pamant,  Horoscop 2015 zodii de aer, zodiacul anului 2015, horoscop pe zodii 2015, horoscopul anului 2015

Horoscopul 2015: Aspecte generale
Horoscop 2015: Cariera si Bani
Horoscop 2015: Sanatate
Horoscop 2015: Dragoste si relatii
Horoscop 2015: Evolutia personala

Citeste horoscopul 2015 pentru toate zodiile:
Horoscop 2015 zodia Berbec
Horoscop 2015 zodia Taur
Horoscop 2015 zodia Gemeni
Horoscop 2015 zodia Rac

Horoscop 2015 Leu
Horoscopul 2015 pentru zodia Leului arata ca anul 2015 va fi un an bun si, persoanele nascute in zodia Leul fiind plini de pasiunea Focului, sensibilitatea Apei, simtul practic al Pamantului si diplomatia Aerului. Practic, vor avea toate energiile la dispozitie daca vor sti sa se tempereze si sa fie rationali.
Nativii din zodia Leu vor avea iluzii sentimentale confortabile in Februarie, Uranus le va oferi surprize si energie in Aprilie, Mercur si Marte ii vor face pe Lei sa se simta bine cu familia in luna Iulie. Venus le va face viata placuta si confortabila pana in Septembrie! Pe scurt, nativii zodiei Leului vor avea un an bun! Horoscopul 2015 pentru Lei mai arata insa ca Jupiter va petrece prima parte a anului 2015 in semnul lor zodiacal, Leul, fapt care le va aduce sanse si bani, dar si tendinta se a se bucura de lucrurile bune in exces si de a se implica sentimental in relatii total nepotrivite. De aceea acest horoscop 2015 le sugereaza Leior sa fie mai moderati in viata sexuala si sa isi aleaga cu mai multa atentie partenerul de pat, sa evite socializarea in exces facand parada cu noile lor cuceriri in iubire si in bani, pentru ca altfel isi vor face multi dusmani si vor avea mult de suferit de pe urma propriilor lor actiuni.

Jupiter este retrograd pentru Lei pana pe 8 Aprilie, asa ca persoanele nascute in zodia leu ar fi bine sa isi aminteasca ce inseamna integritate si sa isi imbunatateasca acest aspect al personalitatii care a avut mult de suferit in ultimii doi ani.
Nivelul de energie poate scadea si pot aparea probleme de sanatate in Noiembrie 2015, cand Soarele il intalneste pe Saturn. In acel moment, Leii care au facut excese au multe sanse sa se imbolnaveasca, ca o plata a datoriilor karmice. Dar daca se echilibreaza si dau dovada de mai mult bun-simt si masura., toate problemele de sanatate se vor rezolva. Acest horoscop 2015 ii sfatuieste pe Lei sa aibe multa grija de ei si sa fie ponderati pentru a se putea bucura de oportunitatile pe care 2015 le va aduce.
Citeste mai multe in
Horoscop 2015 zodia Leu

Horoscop 2015 Fecioara

Pentru cei nascuti in zodia Fecioara, anul 2015 este un an plin de noroc si belsug. Horoscopul 2015 pentru zodia Fecioara arata ca acesti oameni for avea sentimente si opinii puternice, care ii va duce spre succes. S-ar putea ca celor nascuti in semnul Balantei sa le fie putin greu in 2015 sa-si traga sufletul, pentru ca vor fi implicati intr-o multime de lucruri, dar cu siguranta vor face tot ceea ce le sta in putinta.
Persoanele nascute in zodia Balantei trebuie sa se astepte sa li se ofere noi oportunitati si sa intalneasca oameni simpatici chiar incepant cu 1 ianuarie 2015, pentru ca planeta care ii guverneaza, Mercur, este in Capricorn, impreuna cu Soarele, Venus si Pluto. Iar Capricornul este un semn de pamant si foarte compatibil cu Fecioarele.
Jupiter intra in zodia Fecioara pe 11 august 2015 si de atunci horoscopul 2015 pentru Fecioare arata ca ele vor avea parte de noroc amplificat si prosperitate si ca viata lor ar trebui sa infloreasca. Prietenii si familia (in special frat)ii pot fi foarte generosi. 2015 este un an care a vaduce multe bucurii si pentru cei nascuti in zodia Fecioara va fi un an fericit.
Creativitatea sporita, petrecerea in mod placut a timpului cu grupuri mari de persoane, precum si o excursie sau chiar doua calatorii se prevad pentru acest an. In 2015, persoanele nascute in Fecioara trebuie sa isi conserve sanatatea, sa fie activ, sa manance si sa se ohihneasca bine, pentru ca este un an aglomerat!

Citeste mai multe in
Horoscop 2015 zodia Fecioara

Horoscop 2015 Balanta

Horoscopul 2015 arata ca in 2015 nativiii din zodia Balanta vor avea o dorinta mai mare de securitate materiala si de lux. Acest fapt le va face pe persoanele nascute in zodia Balantei sa aibe o mai mare motivatie si ambitie in tot ceea ce intreprind. In plan personal, felul agreabil de a fi al persoanelor nascute in aceasta zodie va atrage si mai multe persoane in campul lor gravitational. Horoscopul 2015 pentru Balante arata ca ele vor avea mult noroc la oamenii pe care ii vor intalni. Nivelul lor de sociabilitate pentru luna August trebuie insa redus, pentru a evita conflicte de interese. Mercur este retrograd in semnul Balantei in perioada 17 Septembrie – 9 Octombrie, ceea ce este minunat, pentru ca in aceasta perioada previziunile 2015 pentru zodia Balanta arata ca ei isi vor cosolida relatiile cu familia in acel rastimp vor afla si cine le este cu adevarat prieten din cercul larg de cunostinte pe care il au.Noiembrie si Decembrie 2015 sunt luni pline de noroc si energie, in special in ultimele doua zile ale lui Decembrie 2015, cand planeta Venus va intra in semnul puternic al Sagetatorului, oferindu-le celor nascuti in zodia Balantei multe oportunitati.
Citeste mai multe in
Horoscop 2015 zodia Balanta

Horoscop 2015 Scorpion

Horoscopul anului 2015 pentru zodia Sscoprion arata ca avand in vedere nivelul natural de intensitate la care traiesc Scorpionii, acestia vor trebui sa fie atenti sa nu ii raneasca pe cei din jurul lor in acest an. Nativii din zodia Scorpion vor trebui sa fie chiar putin distanti in Februarie si Martie, cand instinctele le sunt testate si oamenii par mai greu de citit. Persoanele nascute in zodia Scorpion trebuie sa fie mai rezervate in a-i judeca pe altii, dar sa se abtina si de a-i idealiza: ei sunt familia si prietenii si trebuie tratati ca atare. Cand Marte va intra in conjunctie cu Uranus (pe 11 martie) si atunci cand Soarele va face conjunctie cu Uranus (pe 6 aprilie), Luna va fi in Scorpion si nativii din zodia Scorpion vor fi mult mai afectati decat celelalte zodii. Horoscopul arata ca in aceste zile trebuie sa fie pregatiti de surprize.In anul 2015, horoscopul Scorpionilor arata ca ei trebuie sa isi respecte propriile limite si sa evite suprasolicitarea pentru a ramane sanatosi. 2015 este un an de Foc si poate fi greu pentru un semn de apa, ca Scorpionul, dar Pamantul ii va da destula energie pentru a ramane bine ancorat in realitate si a trece cu bine peste tot.
Citeste mai multe in
Horoscop 2015 zodia Scorpion

Horoscop 2015 Sagetator

Horoscopul 2015 arata ca acest an va fi un an grozav de bun penru Sagetatori daca vor sti sa isi puna frana dorintelor extravagante si sa revina cu picioarele pe pamant. Daca reusesc sa treaca peste primul impuls si sa se gandeasca inainte de a incepe o actiune, nativii din zodia Sagetator vor avea parte de admiratie si respect, desi s-ar putea sa le fie greu sa isi aminteasca sa fie modesti la un moment dat. Dar horoscopul 2015 arata ca Sagetatorii trebuie sa faca acest efort. Tot ceea ce trebuie sa faca cei nascuti in zodia Sagetator in acest an este sa fie rabdatori si atenti la modul in care trateaza oamenii si la cum reactioneaza ei insisi in anumite situatii. Pentru aceasta ar trebui sa fie mai inati critici cu propria persoana si de-abia dupa aceea cu cei din jurul lor. In mod special trebuie sa acorde mai multa atentie acestui aspect al relatiilor interpersonale mai ales in luna Frebruarie.
Horoscopul pentru Sagetator pentru 2015 arata ca familia si prietenii ii vor fi alaturi, daca va sti sa isi infraneze tendinta de cere prea mult de la ei, neoferind nimic in schimb. In anul 2015, cei nascuti in zodia Sagetator trebuie sa fie mai activi si mai muncitori si rezultate minunate nu vor intarzia sa apara!
Citeste mai multe in
Horoscop 2015 zodia Sagetator


Horoscop 2015 Capricorn

Horoscopul anului 2015 arata ca cei nascuti in zodia Capricornului trebuie sa isi asigure un start major in 2015 sau macar sa faca mai multe schimbari care par la inceput minore. Cei nascuti in zodia Capricorn sunt indemnati sa isi lase inima si pasiunea sa ii ghideze. De asemeni, nativii din Zodia Capricorn trebuie sa invete sa isi fie ei insisi cei mai buni prieteni, mai degraba decat propriii dusmani.
Capricornii trebuie sa aibe incredere in propriile instincte in 2015. Acestea ii vor ajuta sa ramana rezonabili ca sa nu mearga prea departe, prea repede sau sa deraieze.
Familia ii va sprijini intr-un mare fel in 2015 pe cei nascuti in zodia Capricorn, intrebandu-se de ce oare le-a luat atat de mult timp ca sa faca ceea ce trebuie. Acest horoscop 2015 mai arata ca nativii Capricorni vor pune ambitie si multa energie in tot ce vor face in acest an, fiind in acelasi timp plini de o mare compasiune pentru cei din jurul lor.
In horoscop se mai vede ca toti Capricornii isi vor da toata silinta ca lucrurile sa mearga bine si vor gasi solutii pentru toate problemele. Dar pentru asta exista pericolul sa puna prea multa presiune pe propria persoana. De aceea trebuie sa gaseasca modalitati sanatoase sa scape de stres, sa se umple de energie si sa isi faca curaj singuri uneori. Cei nascuti in aceasta zodie trebuie sa inteleaga ca daca ceva nu a iesit de prima data, acest lucru nu este un esec ci doar trebuie sa fie staruitori.
Citeste mai multe in
Horoscop 2015 zodia Capricorn

Horoscop 2015 Varsator

Horoscopul 2015 arata ca in acest an nativii din zodia Varsator vor detine norocul in lumea lor si vor avea parte de i magine bune in public, fiind foarte norocosi. Jupiter.
Varasatorii si pot pastra obiectivele si dorintele doar pentru ei si tot vor fi plini de stralucire si minunati pentru altii. Nativii din Varsator vor fi un factor de echilibru oriunde s-ar afla, orice semn de nervozitate va fi inabusit de simpla lor prezenta.
Prietenii si familia vor vedea cat de mult munciti si nici in acest an nu vei incetini ritmul. Dar daca ai nevoie de ajutor, trebuie doar sa il ceri si il vei primi.
Persoanele nascute in zodia Varsator vor fi mai atente, cu mai mult discernamant si mai precaute tot anul.
Horoscopul sanatatii 2015 arata ca cei nascuti in zodia Varsator par sa aibe o sanatate puternica, dar exagereaza uneori si de aceea trebuie sa se preocupe mai mult de acest aspect. Fii atenta si evita neglijentele pentru a evita accidentele stupide. Horoscopul 2015 arata ca acest an este un an plin de o energie foarte bine echilibrat, dar puternica.
Citeste mai multe in
Horoscop 2015 zodia Varsator

Horoscop 2015 Pesti

Daca ai visat vreodata la un pas mare inainte, la o schimbare de situatie in bine, 2015 este anul vostru, al celor nascuti in zodia Pesti. Oportunitati proaspete, neasteptate sunt peste tot, iar usile se vor deschide magic pentru nativii zodiei Pestilor.
Fii sensibila, nu grabita. Ia tot acest noroc in serios, si spune "multumesc" fiecare data cand destinul iti deschide noi drumuri.
Acorda-ti atentie, mai ales la capitorul sanatate, in special in perioada in ianuarie-aprilie. Ianuarie si Februarie te vor tine ocupata, dar fericita.
Familia si prietenii te ajuta sa pastrezi armonie in viata si sufletul tau in perioadele salbatice si iti vor oferi bun-simt, armonie, distractie si relaxare pe langa casa. Oamenii vor avea asteptari mari de tine, mai ales in timpul verii, si s-ar putea sa te extenuezi incercand sa nu dezamagesti pe nimeni.
Concentreaza-te la fel de mult pe tine si pe nevoie tale, ca si alor celorlalti si devino in primul rand tot ceea ce vrei tu sa fii!
Citeste mai mult in
Horoscop 2015 zodia Pesti

Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Horoscop

Horoscop Chinezesc: Zodia Mistret

Horoscop chinezesc: Zodia Mistret/Porc – ...

Horoscop

Horoscopul tau de fitness

Jogging, fitness cu greutati, yoga, tae bo si s...

Celebs & Style

Ricky Martin se casatoreste cu Carlos Gonzales Abella

In urma cu aproape doi ani, in martie 2010,&nbs...

Povesti

Ninsoare

A inceput sa ninga. Ninge peste sufletul meu. I...

Povesti

Timp pentru sarutat

Mai ieri, ieseam din casa, ca tot omul. Banal, ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...