Va aflati in:

Articole / Horoscop

Horoscop Capricorn 2013

Publicat: 18.09.2012


horoscop 2013 zodia capricorn, horoscop 2013 zodia capricornului bani, horoscop 2013 zodia capricornului serviciu, horoscop 2013 zodia capricornului relatii, horoscop 2013 zodia capricorn afaceri, horoscop 2013 zodia capricornului sanatate, horoscopul 2013 pentru capricorn, horoscop, horoscop 2013 zodia capricorn, horoscop 2013 zodia capricornului bani, horoscop 2013 zodia capricornului serviciu, horoscop 2013 zodia capricornului relatii, horoscop 2013 zodia capricorn afaceri, horoscop 2013 zodia capricornului sanatate, horoscopul 2013 pentru capricorn, horoscop


Horoscop 2013 pentru Zodia Capricornului
Horoscop Zodia Capricorn 2013: General

Horoscop Zodia Capricorn pentru 2013: Aspectele planetare iti vor permite sa dobandesti un sentiment de lejeritate si iti vor face viata mai colorata. In 2013 vei avea, de asemenea, si timp liber. In horoscopul 2013 se mai arata ca vei fi recunoscatoare pentru oportunitatile pe care anul 2013 ti le va aduce. In anul 2013 vei fi mult mai toleranta, fapt care iti va permite sa intelegi mai multe din ceea ce se intampla cu tine si cu cei dragi. Aceasta toleranta iti va aduce mai multa claritate in gandire, capacitatea de a intelege circumstantele existente din viata ta, fara sa te faca sa iti pui intrebari redundante. In horoscopul 2013 se arata ca stelele te vor face sa te concentrezi si pe partea materiala a vietii tale, nu doar pe cea spirituala.

Horoscop Zodia Capricorn 2013: Afaceri si cariera
Horoscopul pentru afaceri si cariera 2013 prevede ca vei depune mult efort pentru a lucra in echipa. Munca in echipa va fi beneficaa pentru tine, desi unele neintelegeri cu conducerea pot aparea. In horoscopul pentru anul 2013 pentru Capricorni se arata ca ar trebui sa incerci sa te concentrezi pe obiectivele tale. si sa nu le amesteci cu scopurile ale colegilor. Este de la sine inteles ca ideile tale inovatoare trebuie sa fie dezvoltate in mod independent, de catre tine, nu cu alte persoane. Si aceasta pentru ca unii colegi sau parteneri pot percepe increderea pe care o ai in propriile forte si idei ca pe dovezi ale ingamfarii tale, fapt care duce la invidie si gelozie.De accea, in horoscopul Capricornilor 2013 se recomanda ca in timpul conversatiilor pe care le ai cu partenerii sau colegii tai sa incerci sa nu vorbesti despre greselile tale si despre indoielile tale in ceea ce priveste afacerea sau jobul. Incercati sa preiei controlul transpunerii in realitate a ideilor tale.Influenta lui Pluto si a Soarelui te vor ajuta sa pui in aplicare proiectele personale din viata ta. Acest an va fi adecvat pentru a obtine tdecizii judecatresti favorabile pentru tine, in cazul in care vei avea vreon proces pe rol. Fiecare conversatie in materie de job si afaceri va avea o perspectiva pe termen lung. Vaneaza oportunitatile in perspectiva unor noi acorduri si oferte de afaceri in anul 2013, pentru ca vor fi foarte profitabile pentru Capricorni.


Horoscop Zodia Capricorn 2013: Dragoste

Horoscopul dragostei 2013 pentru zodia Capricorn arata ca in acest an te vei cauta in relatia ta puritatea si transparenta, pacea si echilibrul. Cu toate acestea, anumite obstacole iti vor crea probleme importante, care vor sta in calea pacii tale interioare. Horoscopul dragostei 2013 mai arata insa ca, pe de alta parte, vei atrage oameni care au nevoie de protectia ta. Fii atenta chiar si atunci cand acest fapt pare a fi magulitor. Pe termen lung, asemenea relatii pot deveni cu usurinta o povara. In horoscop 2013 se mai arata ca in lunile februarie si aprilie 2013, vei avea parte de noi intalniri pline de pasiune, care iti vor descatusa dorinta de a-ti pune in practica cele mai secrete dorinte. Viata va arata altfel, parca lumea in hurul tau va avea alte culori, noi si stralucitoare. Daca esti implicat aintr-o relatie stabila sau esti casatorita, fii atenta la eventualele dificultati cu partenerul tau pentru ca s-ar putea sa apara un anumit nivel de lipsa de intelegere. Acesta este motivul pentru comunicarea in mod deschis are un rol important in horoscop 2013 pentru zodia Capricornului. Rabdarea de care vei da dovada va influenta relatia in mod pozitiv, va contribui, de asemenea, sa reduca neintelegerile, astfel ca intr-un final, relatia ta de dragoste o sa isi pastreze armonia. Daca te afli insa intr-o situatie nedeterminata, vara va fi momentul in care va veni sa iti pui oridine in viat asentimentala si sa iti definesti dorintele si de asteptarile pentru viitor.


Horoscop Zodia Capricorn 2013: Finante si bani

Horoscopul 2013 zodia Capricorn arata ca in acest an situatia ta financiara se va imbunatati in mod semnificativ, mai ales daca faci tot ce poti pentru a obtine mai multi bani. Trebuie insa sa faci miscarile necesare pentru a reusi pe plan financiar. Aspectul astral dat de catre Pluto si Saturn dovedesc aparitia unor oportunitati de castiguri materiale legate de plati, scaderea cheltuielilor si de succes in instantele de judecata. In mai putin de un an, exista posibilitatea sa iei decizii radicale legate de banii si posesiile tale, pentru ca, de fapt, ai vrut sa iei aceste horatari cu mult timp in urma. insa nu a existat nici un motiv potrivit care sa te imboldeasca sa iei deciziile necesare. In horoscopul banilor 2013 se arata ca daca vei fructifica cateva ocazii importante de afaceri, ti se va schimba complet stilul de viata. Cauta-ti norocul, se ascunde undeva foarte aproape de tine, nu-l rata!

Horoscop Zodia Capricorn 2013: Relatii interpersonale

Norocul castigat in ultimul an te va elibera de stres si va da alinare sistemului tau nervos, dar vei avea nevoie de sprijinulsi suportul celor dragi pentru a sta pe propriile picioare. Influenta cuadraturii dintre Saturn si Jupiter te va ajuta sa fii constienta de realizarile tale si de a-ti concentra forta in directia cea buna. Coincidentele iti vor oferi un confort neasteptat si fara a-ti genera vreun sentiment de vinovatie inutila. In horoscopul 2013 pentru zodia Capricorn se arata ca instinctul te va atentiona atunci cand oportunitati mari, care vor fi utile atat pentru tine si cei din jurul tau,
iti vor aparea in cale, insa te va atentiona si asupra unor relatii cu persoane nepotrivite de care vei fi capabila sa te indepartezi.

Horoscop Zodia Capricorn 2013: Sanatate si energie
In Horoscopul 2013 se arata ca in acest an energia ta va fi cam la nivelul anului 2012. Pur si simplu
vei simti ca ai nevoie sa o lasi mai moale pentru a ajunge la capatul cursei si vei avea dreptate sa faci asta! Influentele planetelor Marte si Saturn va iti aduc un fel de adversitate fata de reuniuni, palavrageli, sarbatoriri prelungite sau petreceri aglomerate. Luna Octombrie 2013 va fi un moment bun pentru descarcarea energiilor inmagazinate. Influenta Soarelui si a lui Marte iti va permite sa iti schimbi radical parerea fata de ce inseamna un stil de viata sanatos radical si te va ajuta sa scapi de dependente in scopul de a ramane intr-o stare buna de sanatate.

Citeste si horoscopul 2013 si pentru celelalte zodii!

Horoscop 2013 zodia Berbec
Horoscop 2013 zodia Taur
Horoscop 2013 zodia Gemeni
Horoscop 2013 zodia Rac
Horoscop 2013 zodia Leu
Horoscop 2013 zodia Fecioara
Horoscop 2013 zodia Balanta
Horoscop 2013 zodia Scorpion
Horoscop 2013 zodia Sagetator
Horoscop 2013 zodia Varsator
Horoscop 2013 zodia Pesti

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Horoscop

Semnul zodiacal poate fi motivul pentru nefericirea ta

Ne nastem imperfecti. Dar asta nu inseamna ca n...

Horoscop

Ce declansaza anxietatea si stresul pentru fiecare zodie in parte

Te-ai intrebat vreodata cum se transforma oamen...

Celebs & Style

Ricky Martin nu se insoara, insa ar vrea o fetita

Sa innebunim, nu alta! Dupa ce in urma cu catev...

Dieta Montignac

Dieta Monti explicata pe scurt

Kim Catrall (Samantha din Sex and the City) est...

Dieta Montignac

Bauturi permise in Dieta Montignac

Conform principiilor din dieta Montignac, in f...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...