Va aflati in:

Articole / Moda

Tinuta office 2006/2007

Publicat: 09.09.2006

Tinuta office 2006/2007Femeile care lucreaza in noul mileniu trebuie sa gaseasca o cale sa faca fata colegilor ei – atat barbati cat si femei – din companiile in care lucreaza si din altele, pentru ca in zilele noastre competitia este acerba. Inteligenta, abilitatile si indemanarea sunt vitale, insa si imaginea este foarte importanta.

A te imbraca pentru o zi la birou nu inseamna a uita de stilul personal. Incearca sa gasesti o cale de imbinare a stilurilor.
Stilul, culorile, lungimea si imaginea ta vor fi elemente importante. In general, cu cat mai ciudata este o bijuterie sau o piesa de imbracaminte, cu atat mai nepotrivita este ea pentru o zi la birou.
Iti poti alege haine rosii, gri, negre sau bleumarine. Gasesti multe piese in culorile acestea. De asemenea, poti opta si pentru culori feminine ca albastrul, rozul pal si movul. Nu experimenta culori si imprimeuri prea intense, pentru ca nu te vei incadra in tipar. Si mai ales stai deoparte de culorile fluorescente!

Nu alege bijuterii mari, grele, pentru ca ele irita prin zgomotul pe care il fac si ii distrag pe altii. Cel mai bine se potrivesc bijuteriile mici, finute. Situatia sta la fel si cu geanta: o poseta mica, in care sa iti incapa toate lucrurile este perfecta. Nu este cazul sa iei dupa tine in fiecare zi o poseta mare pe jumatate goala. In plus, renunta la posetele cu paiete sau cu aplicatii prea excentrice. Lasa-le pentru timpul liber.
In concluzie, nu incerca sa fii prea sexy, prea sobra si nu fi neingrijita. Esti o persoana care merge la lucru si trebuie sa arati ca atare. Fura cateva idei de vestimentatie de la sefa ta!


O rochie neagra ar putea fi o alegere inspirata pentru o zi la birou. Se potriveste unei zile obisnuite sau unei intalniri. Poti fi la moda si in acelasi timp porti o tinuta adecvata! Rochiile negre pana la genunchi sunt perfecte.

Discuta pe forum despre tinuta ofiice.

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

4 motive intemeiate pentru cumpararea unei cutii de bijuterii

Orice proprietar de bijuterii care nu are inca ...

Moda

Ce inseamna o tinuta smart casual

Codurile vestimentare sunt complicate si, desi ...

Celebs & Style

Michael Clarke Duncan a murit la 54 de ani

Michael Clarke Duncan, starul din filme precum...

Fitness

10 solutii pentru mai mult fitness

Daca ti-ai propus sa profiti de pe urma efectel...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...