Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Cum se aleg jucariile erotice in mod corect?

Publicat: 29.10.2019

Cum se aleg jucariile erotice in mod corect?
Atunci cand o persoana trebuie sa aleaga jucarii erotice poate trece printr-o experienta destul de frustranta, coplesitoare si intimidanta, pentru ca multitudinea de produse creeaza redundante atunci cand vine vorba despre a lua o decizie de cumparare finala. Inainte de a porni in cautarea unor jucarii sexuale este foarte important sa se tina cont de mai multe aspecte.

Jucarii sexuale in functie de propriul corp

Persoanele care nu au mai avut jucarii sexuale sau cele care nu se cunosc foarte bine ar trebui sa afle mai multe despre propria anatomie si sa inteleaga exact care sunt zonele pe care vor sa le exploreze. De asemenea, statisticile spun ca peste 70% din femei au nevoie de un dispozitiv pentru stimulare clitorala pentru a atinge un orgasm.

Desigur, pot fi incercate mai multe jucarii sexuale, insa unele dintre ele se vor dovedi complet inutile, in lipsa unor cunostinte aprofundate despre propria persoana si despre ce fel de stimulare provoaca placere.

Cunoasterea propriilor nevoi
Nu de fiecare data produsele din reclame sunt cele mai bune. Sigur ca Rabbit Pearl vazut in filmul „Sex and the City” poate parea o jucarie fantastica, dar asta nu inseamna ca va functiona pentru toata lumea sau ca va avea aceleasi rezultate fenomenale.

Este foarte important ca jucaria sa se potriveasca atat cu personalitatea utilizatoarei, cat si cu dorintele acesteia. Mai este important ca jucaria sexuala aleasa sa corespunda si ca functionare, si din punct de vedere estetic.

Cu baterii sau cu incarcator?
Produsele care necesita baterii pot fi o mare bataie de cap, mai ales atunci cand raman fara baterii chiar inainte de cel mai important moment. De asemenea, sunt costisitoare, nu sunt prietenoase cu mediul si pot distruge jucaria daca apare fenomenul de coroziune in compartimentul bateriei.

Pe de alta parte, jucariile reincarcabile ecologice sunt adesea mai scumpe, dar investitia merita pe termen lung. Fiind o jucarie care va fi utilizata pentru o perioada indelungata de timp, investitia intr-un produs de calitate cu siguranta ca va merita.

Ambalaj si prezentare discreta

In functie de persoana si de locuinta acesteia, uneori este necesar ca produsele sa fie discrete. In cazul in care este vorba despre cineva care locuieste cu parintii, o companie care trimite produsul in cel mai discret mod si ambalat in cutii neutre este solutia ideala, deoarece astfel de pachete pot fi lasate chiar si pe masa, fara teama ca vor atrage atentia.

Calitate si cantitate

Este foarte important ca jucariile sexuale sa fie de calitate. Chiar daca exista si produse cu preturi mai mici, din pacate, un pret scazut poate insemna o calitate slaba, atat in ceea ce priveste durata de viata a jucariei, cat si in ceea ce priveste efectele asupra organismului. De aceea sunt recomandate jucariile sexuale de cea mai buna calitate, chiar daca au un pret mai mare.

Tot de cea mai buna calitate sunt si jucariile care permit curatarea eficienta. Materialele perfect adaptate pentru o buna sterilizare garanteaza faptul ca jucaria va fi folosita in conditii optime pentru sanatate, ceea ce reprezinta un beneficiu esential.

Recenziile cu privire la un anumit produs pot fi si ele un ghid de cumparare pentru jucarii erotice premium.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Sfaturi pentru machiajul de nunta

Nunta este un eveniment unic in viata femeilor. In ziua aceea orice persoana isi doreste sa fie admirata, sa fie fotogenica, sa aiba parte de variantele potrivite de aranjare. Un machiaj in ziua nuntii este unul special, in care mireasa este pusa in valoare.