Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Romantismul, eterna poveste...

Publicat: 09.08.2006

romantismul in relatie, rolul romantismului intr-o relatie, relatie romantica, romantic, relatie romantica, poveste romantica, poveste de dragoste romantica


Trandafiri rosii care umplu camera si parfumul lui inconfundabil, care atrage prin prospetime.
O lumanare pe masa, baloane in forma de inima, ciocolata si muzica, toate pregatite pentru a-ti bucura simturile si a te pregati pentru ceea ce urmeaza.

Vremea placuta de afara se potriveste perfect starii tale pentru ca vantul misca usor perdelele. Poti intrevedea stelele stralucind si cerul clar. Si langa tine, persoana careia i-ai daruit inima te priveste cu atata iubire! Poti citi in ochii lui ca esti singura pe care a iubit-o si o va iubi intotdeauna. Te priveste ca pe cea mai frumoasa femeie din lume.
Aceasta este o imagine perfecta, in care doi porumbei iau cina. Este foarte romantica si putine cupluri au ocazia sa treaca prin asa ceva. Totusi, o idee de romantism inseamna mai mult decat lumanari, “te iubesc” sau o singura zi de fericire. Poate ca este nevoie de astfel de momente pentru a ne face fericite si a ne oferi un sentiment unic...
 
Romantismul si a avea un partener nu este doar o aventura pe care o traiesti doar pentru trebuie sau pentru ca te sperie singuratatea. Este dragostea si increderea oferite persoanei iubite, care te pot duce mai departe de orice orizont.
O relatie perfecta inseamna a iubi fara bariere. Inseamna acceptare reciproca a persoanei exact cum este ea, inseamna tolerarea temperamentului si a lucrurilor cu care poate nu ai fi de acord. Inseamna incredere si onestitate si cladirea unei vieti impreuna.
A avea o relatie inseamna a face lucruri pentru cineva fara a astepta ceva in schimb. Din dragoste a inceput totul si dragostea este forta care nu pica niciodata testul timpului.
 
Este posibil – sau mai mult ca sigur – nu vei fi asteptata in fiecare seara cu lumanari parfumate si cu cina. Este posibil ca el sa nu para printul din poveste...
Insa daca iubesti din inima, nu conteaza situatia in care va aflati. Conteaza doar sa fiti impreuna.

Romantismul este doar o calitate a dragostei. Trebuie sa faci totul pentru persoana iubita si sa te bucuri de simpla lui prezenta, de curcubeu, de ploaie, de plimbari, de plaja...
Pana sa iubesti nu ai simtit niciodata romantismul adevarat, nu-i asa?
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.