Va aflati in:

Articole / Societate

Care sunt cele mai potrivite flori pentru prima zi de scoala?

Publicat: 05.09.2019

Care sunt cele mai potrivite flori pentru prima zi de școală“Niciuna dintre voi nu mă întrece în frumusețe, nici în bogăție, spunea a treia fiică a anului, toamna.”
Dincolo de adierea lină și răcoroasă ori abundența holdelor pe câmpuri, adevărata frumusețe a toamnei se regăsește în spectacolul de culoare caracteristice acestui sezon.

Mai cu seamă când ne bucură privirea în fiecare an, la deschiderea din careul școlii, la cel mai important eveniment din viața familiilor cu copii care trăiesc începutul de an școlar cu brațele pline de buchete și aranjamentele florale.

Cu siguranță îți amintești și tu emoția de început, alături de sentimentul acela de bucurie care făcea să îți tresalte inima. Cum să pui mai frumos la un loc aceste trăiri dacă nu cu ajutorul unui buchet de flori tomnatice, ales cu atenție dintr-o florărie care realizează aranjamente unice, numai bune de oferit în dar unor persoane speciale precum profesorii.

Uniformă, ghiozdan pregătit și multe îmbrățișări emoționante vor transforma dimineața primei zile de școală într-o agitație totală. În graba aceasta este dificil să alegi mixul potrivit, de aceea ți-ar fi utile câteva sfaturi care să mai domolească din emoțiile unei zile deja pline.

Cum alegi buchetul sau aranjamentul floral potrivit pentru prima zi de școală?
Atunci când pornești în căutarea celor mai frumoase flori este important să ai în minte câteva repere:
ai grijă ca dimensiunea buchetului sau aranjamentului tău să nu o depășească pe cea a puștiului. Nu ai dori să îl soliciți pe cel mic încă din prima zi sau să îl ascunzi după un braț de flori mult prea mare. Până la urmă florile au darul de a te pune în valoare.
alege întotdeauna (indiferent de ocazie) flori proaspete și rezistente. Acestea vor putea rămâne o perioadă de câteva ore nehidratate, cât să ajungă în vaza de pe catedră a doamnei sau chiar direct în cea de acasă. Unde mai pui că vor putea fi admirate un timp mai îndelungat.
precomandă - ușurează-ți munca și scutește o posibilă întârziere la careu printr-un serviciu pe care îl regăsești, de exemplu, la atelierul floral Gioia din București. Sunt multe florarii in Bucuresti sector 1, dar  cei de la Gioia sunt cu adevarat altceva. Tu îți alegi combinația dorită sau poți merge pe inspirația și experiența floristului, iar ei îți livrează bucuria la ușă, pe bicicletă. Astfel vei evita eterna coadă la buchete din dimineața primei zile de școală.

Care sunt cele mai potrivite flori pentru prima zi de școală?

Dacă în privința organizării ai bifat destule pe listă, rămâne să îți cauți inspirația. Ce ar trebui să conțină un buchet de flori pentru prima zi de școală? Trandafirii poate sunt prea romantici, crizantemele prea obișnuite, iar gerbera deja mult prea folosită în aranjamente.

În mod tradițional, florăriile abundă de gerbera, orhidee sau trandafiri la fiecare început de an școlar. Ce ar fi dacă ai alege un buchet altfel? Renunță la anostele aranjamente uni-florale și dă personalitate mixului de flori în atelierul Gioia. Câteva crenguțe verzi, un ambalaj discret din hârtie sau poate un recipient inedit confecționat din creioane colorate vor da acea notă specială, care se va face remarcată în mulțime.
Optează pentru flori mai puțin cunoscute dacă îți dorești un buchet care să transmită emoția începutului de an de la sine. Câteva fire de Anemone japoneze cu Salvie și Hortensii sau poate o combinație de Floarea soarelui, Dahlia și Cosmos vor rămâne în amintirea doamnei drept cadoul special de la elevul Acela.
Nu poți renunța la clasicele crizanteme? Alătură în buchetul tău câteva fire de Lisianthus sau trandafiri românești ori Frezii și îi vei conferi o notă personală. Nu te descuraja dacă la început nu vei vedea alăturarea acestor flori una de bun augur. Admiră mixul câteva clipe. Dacă te face să zâmbești, cu siguranță va fi un dar bine primit și de către doamna.

O zi atât de încărcată de emoție și trăiri intense poate fi mai relaxată dacă alegi buchetul potrivit. Pentru ca prima zi de școală să rămână o amintire frumoasă nu doar pentru tine și cel mic, ci și pentru doamnele profesoare, ieși din zona tradițională, lasă-te pe mâna specialiștilor și optează pentru mixuri inedite, cu flori de toamnă, care să dea exact acea notă personală și atingere de culoare buchetului tău.

Este adevărat, frumusețea se află în ochii privitorului, dar combinația perfect echilibrată de flori de toamnă din buchetul primei zile nu va putea trece neobservată.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Celebs & Style

Tom Cruise lucreaza la Top Gun 2!

Chiar este nevoie de o continuare la Top Gun...

Frumusete

8 remedii pentru a-ti face parul sa creasca mai repede si mai sanatos

Cresterea parului este un proces foarte lent. P...

Frumusete

Ingrediente naturale care te ajuta in regenerarea parului

In ziua de azi tot mai multe persoane se lovesc...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum arata cel mai spectaculos candybar pentru evenimentul tau? Tips and tricks!

Organizarea unui eveniment poate da batai de cap chiar si celor mai calculate persoane. De aceea, colaborarea cu specialistii este esentiala. Amplasarea unui candybar este potrivita pentru toate tipurile de evenimente, fie vorba despre un botez, o nunta, un babyshower...