Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Inapoi la articol

Adaugare comentariu


Comentarii postate (4)
Anastasia - 28/06/2009

Sa fiu sincera mi-a placut ingredientele pentru aceasta prajitura ,insa n-am inteles procedeul de lucru cu biscuitii cum se formeaza acest treiunghi ar fi bine daca s-ar putea adauga niste poze din procesul de lucru pentru ca nu mi-i clar nimic!si daca se pot folosi piscoturi ce forma trebuie sa aiba biscuitii ? eu sant din Moldova si nu pricep ce biscuiti ai folosit pentru ca la noi sant alte denumiri .multumesc anticipat daca i-mi vei da o axplicatie !

felicia - 07/12/2009

nici eu nu prea inteleg cum vine aranjarea cu celofanul ,poate feceti un mic film video ca sa vedem clar!va multumesc.

vgjhsdgfktr - 22/04/2011

Curiozitatea ma roade si pe mine,ca nu inteleg cum se fura cu copy & paste retete,fara a se seziza nimeni in legatura cu copyrightul. Sau,altfel,de ce naiba nu e niciun raspuns la intrebaril;e adresate aici? Rusine sa va fie!

eLady - 27/04/2011

Stimate domnule/doamna vgjhsdgfktr (din pacate nu ati uzitat un nume ca sa il putem folosi si nici o adresa de email valida, ci una inexistenta, va rugam sa nu improscati cu noroi fara sens. Reteta de prajitura cu ness pentru Craciun este o reteta de familie a unei prietene a revistei noastre si nu este copiata de nicaieri. Ba, dimpotriva, observam ca alte siteuri au copiat-o de la noi, deci DOAR noi avem voie sa ne suparam ca au fost incalcate drepturile de copyright. O viata linistita va dorim!

Gastronomie

Gris cu lapte

Mancare de bebelusi spun unii, desertul copilar...

Gastronomie

Pui cu naut picant

O alta reteta turceasca care este potrivita pen...

Celebs & Style

Ricky Martin nu se insoara, insa ar vrea o fetita

Sa innebunim, nu alta! Dupa ce in urma cu catev...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...