Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Inapoi la articol

Adaugare comentariu


Comentarii postate (1)
Ioan C. - 30/09/2010

Foarte bun. Am mancat prima data gatit de un prieten grec. O mentiune doar: Agolemono se pune dupa ce s-a oprit oala din fiert,iar mancarea nu mai trebuie adusa la fierbere Niciodata, altfel se "coaguleaza" oul . (se denatureaza albumina) ;) Merci ci pofta buna!

Gastronomie

Cum servesti prajiturile cu cele mai potrivite vinuri?

Dupa o masa copioasa, se cuvine sa fie servite ...

Gastronomie

Reteta pentru cele mai bune briose nemtesti: Bucte

Poate unele dintre cele mai delicioase produse ...

Celebs & Style

Grammy 2013: De ce a tipat Adele la Chris Brown

Adele a parut pentru un moment ca tipa nervoas...

Sarcina

Efectele fumatului cand esti gravida

Esti o viitoare mamica, dar inca mai fumezi? Tr...

Sarcina

Bagajul pentru maternitate

Ai ajuns si aici. Burtica e mare, bebe e nerabd...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...