Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Inapoi la articol

Adaugare comentariu


Comentarii postate (1)
Ioan C. - 30/09/2010

Foarte bun. Am mancat prima data gatit de un prieten grec. O mentiune doar: Agolemono se pune dupa ce s-a oprit oala din fiert,iar mancarea nu mai trebuie adusa la fierbere Niciodata, altfel se "coaguleaza" oul . (se denatureaza albumina) ;) Merci ci pofta buna!

Gastronomie

Reteta pentru cele mai bune briose nemtesti: Bucte

Poate unele dintre cele mai delicioase produse ...

Gastronomie

Tort special cu fructe uscate si nuci pentru Craciun

Cautati un tort cu un gust unic pentru Craciun?...

Celebs & Style

Top 5 religii in voga la Hollywood

Iisus sau Allah, Buddha sau Shiva? Cine a spus ...

Divertisment

Cincizeci de umbre ale lui Grey

O carte foarte la moda in acest moment, o cart...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.