Comentarii Retete grecesti de Paste: Magiritsa
Comentarii postate (1)
Ioan C. - 30/09/2010
Foarte bun. Am mancat prima data gatit de un prieten grec. O mentiune doar: Agolemono se pune dupa ce s-a oprit oala din fiert,iar mancarea nu mai trebuie adusa la fierbere Niciodata, altfel se "coaguleaza" oul . (se denatureaza albumina) ;) Merci ci pofta buna!
Gastronomie

4 avantaje ale utilizarii oalei sub presiune
In acest articol, iti spunem secretele alegerii...
Cele mai citite
Celebs & Style

Ce au in comun personalitatile de mai jos? Nu o sa iti treaca prin cap!
Ce au in comun personalitatile de mai jos? Nu o...
Retete de slabire

Rosii monti umplute cu cascaval
Sa tii o dieta este, de cele mai multe ori, foa...
Retete de slabire

Salata Montignac de iarna cu piept de pui
In aceasta perioada de trecere de la iarna la p...
Articole importante
In forum despre Gastronomie
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie
Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails