Va aflati in:

Articole / Cariera

5 rezolutii ca sa iti mearga bine in cariera

Publicat: 04.05.2014

sfaturi pentru cariera, articole despre cariera, femei de cariera


Cum stai cu cariera? Poate ca este momentul sa te gandesti daca vrei sa-ti imbunatatesti cariera (de parca nu toate ne dorim acest lucru) si poate chiar viata.
Fii organizata structureaza-ti ideile sub forma de lista pentru a bifa una cate una, pe masura ce le realizezi. Pentru o cariera cat mai buna si promitatoare, citeste si pune in practica punctele din urmatoarea lista, care (zicem noi) nu este deloc imposibil de realizat. Totul tine de ambitie si perseverenta, iar noi, femeile, avem asa ceva din plin.

1. Incepand de azi, ma gandesc serios la cariera mea. Reevaluez ce am realizat pana in prezent, ce fac acum si incotro vreau sa merg, pana unde imi doresc sa ajung. Iau o pauza mentala si imi voi crea un plan de atac.

2. Acum trebuie sa aflu daca cumva cariera mea se indreapta catre un final nu tocmai stralucitor, daca exista sanse de avansare, evolutie sau progres. Imi fac o lista cu cel putin trei actiuni pe care le pot face pentru a-mi imbunatati cariera. Si cum prietenul la nevoie se cunoaste, voi cere si sfatul unei specialiste/specialist in domeniu.

3. Refuz sa las pe ceilalti sa ia vreo decizie in numele meu sau sa ajung victima cumva. Imi voi asuma responsabilitatea actiunilor mele si, daca voi avea sansa sa repar o greseala, nu voi ezita sa o fac. Preiau controlul deplin asupra vietii si carierei mele.

4. Ma voi reinventa pentru a fi pregatita in fata oricarei schimbari ce poate aparea. Ma voi face mult mai “vizibila” prin implicarea mea in mai multe proiecte si activitati. Nu voi mai trece neobservata in niciun domeniu al vietii.

5. Orice schimbare in bine presupune un plan bine pus la punct. Asa ca imi voi fructifica oportunitatile de avansare, voi deveni mult mai sigura pe mine si pe capacitatile mele, voi lua taurul de coarne, pentru ca asta este atitudinea invingatoarei!

Fa schimbari majore, ia-ti viata in piept si aventureaza-te fara retineri deoarece doar asa poti fi intotdeauna cea mai buna.
Mult success in cariera!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Cariera

Cel mai eficient mod de a schimba sediul companiei tale

Exista numeroase motive pentru care o afacere i...

Cariera

Managementul timpului

In ultimul timp parca totul se reduce la... tim...

Calatorii si Vacante

Ierusalim

Un loc polivalent din punct de vedere a religi...

Calatorii si Vacante

Turismul religios

Turismul religios este o forma, de turism care ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa nu ai picioare umflate a doua zi dupa nunta

Nunta este un eveniment la care orice fata viseaza inca din copilarie. Rochia alba impresionanta, machiajul perfect, coafura impecabila, iubirea vietii la brat, familia si prietenii, ce ai mai putea sa iti doresti pentru o nunta perfecta?