Va aflati in:

Articole / Cariera

White Agency, agentia ta de modeling

Publicat: 24.08.2019

White Agency, agentia ta de modeling
White Agency face parte din acea industrie detinuta de cele mai multe ori de barbati, dar sustinuta de femei. Si fiindca este firesc ca interesele unei femei sa fie aparate si intretinute tot de o femeie, aceasta agentie de modele este condusa de o femeie care are grija sa pastreze intacte valorile feminine.

White Agency este prezenta pe piata de profil de aproximativ 5 ani, timp in care conducerea a inteles ce trebuie facut pentru evolutia acesteia si cum trebuie administrata si rezolvata fiecare situate in parte.

Suntem un studio care ofera intotdeauna sanse egale fiecarui model in parte si ne respectam intotdeauna promisiunile lucrand transparent.
Sustinem si motivam fiecare model, ceea ce face ca rezultatele sa fie pe masura acestor asteptari pe care le intretinem continuu.

O data ce vei lucra pentru White Agency vei beneficia de traineri cu experienta care-ti vor oferi atat suport tehnic, cat si consiliere de imagine, make-up si sedinte foto la cel mai inalt nivel profesional pentru ca acest job reflecta prezenta si dezvoltarea continua si fiecare model trebuie sa beneficieze de intreaga noastra sustinere pentru a deveni un model de succes.

Intrucat pe piata de profil exista concurenta din ce in ce mai mare este obligatoru sa alegi echipa cu care vei lucra, o echipa care sa-ti ofere un trafic calitativ superior in mod constant, pentru ca ambitiile tale in acest domeniu sa se materializeze devenind un succes care va fi foarte bine rasplatit financiar ajungand chiar si la 20.000 de $ pe luna.

Insa pentru aceasta trebuie sa fii dedicata meseriei de model si sa faci performanta folosind toate tehnicile pe care le vei invata in cadrul traningului.
Aparitia ta profesionala va fi astfel posibila, doarece inca de la inceput agentia White Agency iti va pune la dispozitie tot ce iti trebuie, aspect care te va surprinde intr-un mod extrem de placut.
Sedintele foto profesionale iti vor asigura calitatea profilului de lucru si astfel vei fi prezentata clientilor intr-un mod aparte.

Fiind model White Agency bucuria ta va fi deplina deoarece vei beneficia de reputatia noastra obtinuta dupa ani de activitate la cel mai profesional nivel posibil si vei participa la team-buildinguri atat in Romania cat si in strainatate.

Atingand performante in modeling, aprecierea ta de catre White Agency se va materializa inclusiv prin obtinerea de premii lunare.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Cariera

Cum sa munciti si calatoriti in acelasi timp

Vreti sa calatoriti, dar sa câstigati ban...

Cariera

Beneficiile unei table magnetice in scoli si birouri

Placile de scris magnetice sunt versatile, usor...

Celebs & Style

Aretha Franklin s-a stins la varsta de 76 de ani

Aretha Franklin a murit la varsta de 76 de ani...

Calatorii si Vacante

Vacanta in Grecia? Insula Rhodos!

Vremea a inceput sa se incalzeasca, lenea se fa...

Calatorii si Vacante

Muntenegru

Muntenegru, stat in sudul Europei cu o populati...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Sfaturi pentru machiajul de nunta

Nunta este un eveniment unic in viata femeilor. In ziua aceea orice persoana isi doreste sa fie admirata, sa fie fotogenica, sa aiba parte de variantele potrivite de aranjare. Un machiaj in ziua nuntii este unul special, in care mireasa este pusa in valoare.