Va aflati in:

Articole / Fitness

Ciclismul, cea mai buna metoda pentru intarirea soldurilor

Publicat: 17.09.2015

Ciclismul, cea mai buna metoda pentru intarirea soldurilor
Ciclismul reprezinta o activitate ritmica si are proprietatea de a mentine zvelta talia, soldurile si picioarele. De asemenea, este un exercitiu excelent pentru dezvoltarea si mentinerea musculaturii din regiunea genunchilor.
Ciclismul ajuta foarte mult la mentinerea unui nivel normal si foarte bun activitatea cardiaca si pulmonara, fara sa te suprasoliciti, cum se poate intampla in timpul alergarilor.

Tehnici pentru ciclism
- Cand mergi cu bicicleta, mentine o traiectorie cat mai dreapta, cu exceptia situatiilor in care trebuie sa evitati obstacolele de pe drum.
- Pedaleaza cu o viteza care iti permite o miscare suficient de rapida a picioarelor. De-a lungul intregii miscari trebuie sa simti ceva mai mult de o usoara tensiune.
- Trebuie sa iti dezvolti simtul relaxarii cata vreme esti pe bicicleta. In felul acesta vei putea sa iti mentii permanent atentia in stare de alerta. Cand mergi pe bicicleta, in niciun caz nu trebuie sa consideri de la sine inteles ca masinile, oamenii sau animalele se vor feri din calea ta. Tot timpul trebuie sa fi pregatita pentru a face fata imprevizibilului.
- Programul - incepe cu rezistente usoare, pentru a exersa miscarile de pedalare.
- Continua cu rezistente mai mari, pentru tonifiere.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Fitness

Lectia de inot

Parerea tuturor despre acest sport este unanima...

Celebs & Style

Leonardo DiCaprio s-a despartit de Erin Heatherton

Cunoscutul si apreciatul actor american Leonar...

Bebelusi si Copii

Aparitia dintisorilor la bebelusi

Aparitia primului dintisor constituie motiv de ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Sfaturi pentru machiajul de nunta

Nunta este un eveniment unic in viata femeilor. In ziua aceea orice persoana isi doreste sa fie admirata, sa fie fotogenica, sa aiba parte de variantele potrivite de aranjare. Un machiaj in ziua nuntii este unul special, in care mireasa este pusa in valoare.