Va aflati in:

Articole / Horoscop

Ce zodii au noroc in dragoste in 2020

Publicat: 21.01.2020

Ce zodii au noroc in dragoste in 2020
Fiind un an care semnifica un nou inceput, primul din noul deceniu, 2020 inseamna noi oportunitati, inclusiv in plan sentimental. Este un an al simetriei, prin dublarea numerelor, asa ca simetria astrala se va regasi si in viata noastra, in functie de zodie.
Conform horoscopului de pe ucoz.ro, nu toate semnele zodiacale sunt la fel de norocoase, dar nici nu putem spune ca e cineva complet ghinionist in dragoste in 2020.

Zodiile cele mai rasfatate in 2020
BERBEC (21 martie-19 aprilie)

Mai ales nativii singuri au sansa de a-si gasi sufletul pereche. Cele mai favorabile perioade sunt martie-august. Femeile Berbec aflate intr-o relatie stabila vor face marele pas spre altar. Daca sunteti deja casatoriti, va fi un an in care grija fata de partener va fi mai mare ca de obicei.

RAC (21 iunie-22 iulie)

In special a doua parte a anului se anunta interesanta din punct de vedere emotional. Nativii vor cunoaste pe cineva si chiar va fi dragoste adevarata. Nu neaparat casatorie in 2020, dar se sadesc semintele unui mariaj pentru anul viitor. Femeile Rac sau Barbatii Rac "la casa lor" au parte de armonie, dar spre finalul anului pot sa apara tensiuni.

SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie)

Femeile scorpion vor fi ca un magnet pe tot parcursul anului. Starnesti interesul multora, nu te poti plange de admiratori, insa ai tendinta de a fi mereu nemultumita. Harta astrala iti e favorabila, asa ca incearca sa evaluezi exact persoanele din jurul tau si sa faci o alegere inspirata.

PESTI (19 februarie-20 martie)
Anul se imparte in doua perioade: prima jumatate decurge ca-n basme. Fie iti gasesti dragostea vietii, fie relatia pe care o ai se consolideaza si treceti la nivelul urmator. In a doua jumatate, problemele profesionale acapareaza cam tot si viata sentimentala ar putea avea de suferit.

TAUR (20 aprilie-20 mai)
E un an plin de neprevazut. Apar oameni noi, vei trai cu pasiune momente frumoase, dar nu se poate vorbi despre marea dragoste, ci mai degraba despre senzualitate. Din mai incolo, pana in toamna, fie cedezi ispitei de a iesi din nou cu cineva din trecut (nu e recomandabil), fie vei avea parte de o relatie “clandestina”, poate cu cineva casatorit. Nici asta nu e recomandabil.

FECIOARA (23 august-22 septembrie)
Se ivesc ocazii romantice la tot pasul, inclusiv legate de cineva din strainatate. Te bucuri de tot ce ti se intampla, dar nu va fi ceva serios: un foc de paie si atat. Daca esti intr-un parteneriat stabil, ai grija (e valabil si pentru nativi si pentru native) sa nu provoci crize de gelozie. Ai o tendinta spre flirt, care poate deranja.
Urmeaza zodiile mai putin norocoase sau mai putin interesate de viata amoroasa. Nu vor fi zero la acest capitol - atrage atentia SITEX – insa chestiunile legate de suflet nu vor fi prioritare pentru acesti nativi.

GEMENI (21 mai-20 iunie)

Erotism! Atat ai in cap mare parte din an. Vrei sa te distrezi, dar fara fluturi in stomac. Asta nu inseamna ca privesti viata amoroasa ca pe o sedinta de exercitii fizice si atat. Ai sentimente, dar doar pe moment.

VARSATOR (20 ianuarie-18 februarie)

Inceputul de an poate aduce clarificari, daca esti intr-o relatie stabila, in sensul ca s-ar putea sa iei decizia de a spune adio. Nativii singuri sunt preocupati de senzualitate, fara implicare emotionala.

SAGETATOR (22 noiembrie-21 decembrie)

Astrele te cam ignora; asa cum si tu ai ignorat posibilele relatii din 2019. Analizezi prea mult si in acest an si chiar daca se va arata cineva interesat de tine, vei cocheta putin, dupa care te vei retrage.

LEU (23 iulie-22 august)
Munca, munca si iar munca, deci chef de implicare sentimentala spre zero. Daca ai pe cineva, e posibil sa-ti neglijezi partenerul/partenera si sa apara tensiuni, mai ales in a doua jumatate a anului.

BALANTA (23 septembrie-22 octombrie)
Buna parte din an, nu se intampla nimic spectaculos, in primul rand pentru ca nu vrei. Din toamna, e posibil sa te inviorezi. Poate cineva din strainatate, de care te simti atras/a. Nu crede tot ce ti se promite.

CAPRICORN (22 decembrie-19 ianuarie)
Te preocupa banii si serviciul si alergatura asta te epuizeaza, asa ca nu ai timp, nici chef de dragoste. Daca esti intr-o relatie, apar nemultumiri, ai impresia ca nu esti suficient inteleasa.

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Horoscop

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Sobolan

Zodia Sobolan – Horoscop Chinezesc 2009Pe...

Horoscop

Horoscop 2015 zodia Rac

Horoscop 2015 RacAnul 2015 pentru RacHoroscopul...

Celebs & Style

Top 5 religii in voga la Hollywood

Iisus sau Allah, Buddha sau Shiva? Cine a spus ...

Gastronomie

Supa curry de midii cu taietei sticlosi de fasole mung

Supa curry de midii cu taietei sticlosi de faso...

Gastronomie

Reteta de aluat fraged ca in Ardeal

Aluatul fraged ne-a incantat de multe ori in co...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara