Va aflati in:

Articole / Horoscop

Horoscop pentru Sfantul Valentin 2016

Publicat: 22.01.2016

horoscop_pentru_sfantul_valentin_2016_400
Destinul tau sentimental este scris in stele!  Asculta-le sfaturile si urmeaza-ti inima ca sa gasesti dragostea cat mai curand!

Horoscop pentru Sfantul Valentin 2016 zodia Berbec
Este adevarat ca in perioada aceasta tie numai de romantism si de dragoste nu-ti arde. Problemele s-au inghesuit gramada pe lista ta cu urgente, dar chiar in mijlocul acestei agitatii, un strain fermecator isi va face aparitia si iti va insenina perspectiva. Va fi un tip vesel si cu pofta de viata, care va aduce un suflu tonic existentei tale, optimismul lui molipsitor fiind exact ceea ce iti lipsea in aceste luni.

Horoscop pentru Sfantul Valentin 2016 zodia Taur
Desi nu ti-ai facut planuri speciale pentru Ziua Indragostitilor, sperand doar la confortul unei seri linistite in doi, sarbatoarea se va dovedi a fi una deosebita anul acesta, fiindca iubitul tau, cu complicitatea prietenilor, ti-a pregatit o surpriza. Asteapta-te la un décor trendy, un restaurant intim sau un club la moda, in care veti merge cu “gasca” si va veti distra pe cinste, eventual la o petrecere tematica.

Horoscop pentru Sfantul Valentin 2016 zodia Gemeni
Spre finalul lunii, fie ca esti intr-o relatie de mai mult timp, fie ca esti in cautarea lui Mr. Right, te vezi nevoita sa te concentrezi asupra muncii si sa petreci mai mult timp la serviciu. Intr-una din zile insa, vei gasi un buchet de flori pe birou, in alta o cutie cu ciocolata, in a treia bilete la film… se pare ca ai un admirator secret, si chiar daca nu ii vei afla imediat identitatea, bucura-te de atentia deosebita si de gesturile romantice!

Horoscop pentru Sfantul Valentin 2016 zodia Rac
Tu nu crezi in dragoste, crezi in sex, si se poate spune ca ai temei sa gandesti astfel, incat te bucuri atat de calitate, cat si de cantitate. Esti pragmatica si in acest domeniu, la fel ca in celelalte, ceea ce iti asigura satsifactii maxime. Iubitul tau va vedea in Ziua Indragostitilor un prilej de a condimenta relatia voastra ducandu-te intr-o locatie incitanta sau punand in practica o fantezie de-a ta .

Horoscop pentru Sfantul Valentin 2016 zodia Leu
Nu-i asa ca erai pe punctul de a te cufunda definitiv in depresie, fiindca pana acum nu l-ai intalnit pe Mr. Right? Luna aceasta, iubitul tau (asta daca ai deja o relatie) se va intrece pe sine in a-ti demonstra ca sunteti facuti unul pentru celalalt. Daca esti single, afla ca zilele cu acest statut iti sunt numarate. Asteapta-te sa-l intalnesti intr-o dupa-amiaza banala. Va fi strainul binevoitor care-ti va returna pisoiul ratacit, ca in “mic dejun la Tiffany”.

Horoscop pentru Sfantul Valentin 2016 zodia Fecioara
Esti o romantica incurabila, de aceea faci pregatiri pentru Ziua Indragostitilor ca pentru Craciun sau Pasti. Iubitul tau nu va mai sti la ce sa se uite mai intai, caci tu ai grija de fiecare detaliu: decor cu lumini invaluitoare, muzica in surdina, mancaruri afrodisiace, prajiturele in forma de inimioara, lenjerie ispititoare… Daca exista vreun cuplu care se bucura din plin de acest prilej pentru romantism, atunci aceia sunteti tu si iubitul tau!

Horoscop pentru Sfantul Valentin 2016 zodia Balanta
Stelele sunt indecise in privinta ta… La fel esti si tu, cumpanind intre mai multe optiuni: pe de o parte, esti tentata sa iesi cu un “baiat rau”, dar foarte atragator, cu care distractia e garantata, iar de cealalta parte, inclini sa il alegi pe prietenul din copilarie care tocmai ti-a marturisit ca te iubeste in secret inca de cand erati mici. Pana la urma, dupa o indelungata chibzuinta, vei face alegerea cea mai buna pentru tine.

Horoscop pentru Sfantul Valentin 2016 zodia Scorpion
Cand asta-vara tu ai mers la birou in timp ce toata lumea era in concediu, prietenele si colegele te-au compatimit, insa acum tu ai cateva zile la dispozitie si poti sa pleci spre o destinatie exotica pe care ti-ai ales-o din timp. Poate va fi o petrecere intr-o multime vesela undeva in Scandinavia sau un safari in Kenya, poate vei lenevi la soare intr-o insula din Caraibe… cine stie, cert este doar ca un Adonis misterios iti ca taia calea chiar pe 14 februarie.

Horoscop pentru Sfantul Valentin 2016 zodia Sagetator
Daca iubitul tau actual vrea sa te pastreze langa el, trebuie sa inteleaga ca tu ai nevoie de libertate pe toate planurile, ai nevoie sa te simti neingradita. Incercarea lui de a te ingradi impunandu-ti tot felul de conditii si reguli in relatie nu vor rezista in fata hotararii tale. Esti capabila sa te desparti de el chiar de Ziua Indragostitilor, insa nu va fi cazul, pentru ca vei face uz de puterea ta de convingere si il vei face sa accepte conditiile pe care le doresti tu.

Horoscop pentru Sfantul Valentin 2016 zodia Capricorn
Cel mai frumos cadou pe care il poti primi in aceasta perioada este ajutorul si sprijinul iubitului tau intr-o problema urgenta, personala sau de serviciu. Abia dupa ce urgenta a fost rezolvata te vei putea relaxa, si vei constata ca si de aceasta data, iubitul tau a planuit totul in detaliu, facand rezervari la un spa de lux pentru un week-end in doi!

Horoscop pentru Sfantul Valentin 2016 zodia Varsator
Ca sa te cucereasca sis a te pastreze, un barbat trebuie sa fie spontan si original. Cu cat mai dese sunt surpizele, cu atat e mai bine! Esti genul de femeie careia el poate sa riste sa-i ofere un catelus sau un pisoi – in loc sa refuzi cadoul, iti vei reorganiza viata astfel incat animalutul sa devina o parte importanta din ea. Veti petrece un Valentine"s Day linistit, doar in doi, uitandu-va impreuna la filmul tau preferat.

Horoscop pentru Sfantul Valentin 2016 zodia Pesti
Esti capabila sa “citesti printre randuri” si sa auzi lucrurile care raman nespuse intre tine si iubitul tau. De aceea, odata ce a apucat sa te cunoasca mai bine, el nu va mai putea sa renunte la tine si va face orice pentru a te pastra si a face ca relatia voastra sa fie una durabila si plina de tandrete. Chiar daca nu esti genul care crede in Valentine"s Day, cadoul primit de la iubitul tau te va impresiona ca simbol al iubirii dintre voi.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Horoscop

Zodia si dieta potrivita

Asa cum horoscopul prevede pentru fiecare zodie...

Celebs & Style

Zooey Deschanel a divortat de Ben Gibbard

Zooey Deschanel a depus actele de divort cu Be...

Frumusete

Am incercat sosetele exfoliante si acesta este rezultatul

Daca pana acum evitam sa ne dezgolim picioarele...

Frumusete

21 de utilizari ale vaselinei pe care probabil nu le cunosteati

Multi dintre noi ar dori sa detina un articol i...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.