Retete de slabire -> Spuma-pasta de masline

Moda Frumusete Galerie de Moda Produse
Horoscop Mirese si Nunti Celebs & Style Posta Redactiei
Dieta Montignac Regim si Diete Fitness Sanatate
Familie Bebelusi si Copii Animale de companie Casa si Gradina Sarcina
Gastronomie Retete de Slabire
Calatorii si Vacante Cultura Divertisment Povesti
Cariera Personalitati Psihologie Societate Editorial

Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Spuma-pasta de masline

Publicat: 30.05.2016

Posteaza pe:

retete antreuri, retete aperitive, retete gustari, retete low-carb, retete diabetici, retete montignac, retete turcesti, retete pentru petreceri


O pasta-spuma de masline foarte gustoasa, pe care o poti pregati in casa in 10 minute cu ajutorul unui robot de bucatatie sau tocator vertical. Are o consistenta foarte placuta si este mai gusoatasa consumata a doua zi.
Este grozava pusa pe felii de castraveti sau ardei kapia ca gustare sau ca antre pentru petreceri  pe paine prajita.
Are un continut de doar 9 carbohidrati la 100 grame si de aceea este potrivita si pentru diabetici, si pentru cei care in dieta montignac sau alta dieta low-carb.
Spuma-pasta de masline facuta in casa este o reteta turceasca si spre deosebire de pasta de masline din comert nu contine nici un fel de aditivi, nici prea multa sare si nici amidon sau zaharuri modificate.

Spuma-pasta de masline: Ingrediente
250 de grame de masline fara samburi, putin sarate
50 grame de unt moale, la temperatura camerei
2 catei de usturoi pisati bine
1 ceapa mici, taiate julien, fin (cca 70 grame)
Optional
- 1/2 linguriță de rozmarin sau oregano proaspat, tocat marunt (de care va place mai mult)
- 1/2 lingura cimbru uscat
- piper negru proaspat macinat dupa gust

Spuma-pasta de masline: Cum se face
Se curata si piseaza usturoiul. Se curata si se taie ceapa. Se introduc toate ingredientele in robotul de bucatarie (mai putin untul) si se paseaza pana ajung cremoase. La sfarsit se adauga untul si se mai paseaza o tura, pentru incorporare perfecta si afanare.
Se pastreza la frigider. Este mult mai gustoasa a doua zi, cand asprimea cepei si a usturoiului trec si raman doar aromele.

Nota (5 / 5) Noteaza

Posteaza pe:

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Nume
Email (nu va fi vizibil)
Comentarii postate (0)

Retete de slabire

Limba picanta la cuptor

O mancare Montignac condimentata, placuta si fo...

Retete de slabire

Retete Montignac/pentru diabet: Hummus negru

O reteta pentru o gustare sau chiar un fel prin...

Celebs & Style

Premiile OSCAR 2015

Premiile OSCAR 2015: In aceasta noapte va avea ...

Divertisment

Ascensiunea lui Carlito

In Ascensiunea lui Carlito (titlu original Carl...

Divertisment

Cincizeci de umbre intunecate

Primul volum, Cincizeci de umbre ale lui Grey, ...

Newsletter elady

Rochii de mireasa 2017, modele Amsale

Modele Amsale de rochii de mireasa 2017.

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

Cum sa ai o nunta de vis fara sa faci datorii!

In conditiile in care nu dispui intotdeauna de bugetul necesar pentru a organiza o nunta ca in filme, nu este nici pe departe cazul sa te intristezi… cu putina imaginatie si spirit organizatoric, poti avea cea mai originala si mai stilata nunta!Nu iti incepe casnicia cu datorii ramase de la organizarea nuntii. Iata cum sa eviti situatia in care dai enorm de multi bani pe lucruri scumpe care nu iti plac cu adevarat!

Fii la curent cu ultimele noutati.
Inscrie-te in newsletter pentru a primi informatii despre ultimele articole aparute!
Nume
Adresa de email
Introduceti codul afisat in imaginea din partea stanga:
Inscrie-te la alertele eLady pentru a afla noutatile imediat ce acestea au aparut!
Adresa de email
Nume
Animale de companie
Bebelusi si Copii
Calatorii si Vacante
Cariera
Casa si Gradina
Celebs & Style
Cultura
Dieta Montignac
Divertisment
Editorial
Familie
Fitness
Frumusete
Gastronomie
Horoscop
Mirese si Nunti
Moda
Personalitati
Povesti
Produse
Psihologie
Regim si Diete
Relatii & Sex
Retete de slabire
Sanatate
Sarcina
Societate
inchide
Fii la curent cu ultimele noutati.
Inscrie-te in newsletter pentru a primi informatii despre ultimele articole aparute!