Varza de Savoia la cuptor
Publicat: 04.06.2007
Etichete:
100 g ciuperci
1 ceapa taiata marunt
100 ml supa
100 ml smantana lichida
2 oua
150 g cascaval (de la munte)
sare, piper, nucsoara, unt
Varza si ciupercile se taie in "dungi" subtiri. Ceapa se caleste putin in unt, se adauga ciupercile si varza, se sareaza, pipereaza. Se adauga supa si se fierbe 10 min.
Intre timp se amesteca smantana cu ouale si branza, la care se adauga putina sare, piper, nucsoara. Copyright©elady.ro
Legumele se pun intr-o forma termorezistenta si peste ele se pune amestecul de smantana. Se da la cuptorul preincalzit (180°C) 40 min.
Reteta publicata pe forum la Jan 30 2006, 09:14 PM
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!
Sursa: Copyright © eLady.ro - Luana Karina - Retete Montignac:Varza de Savoia la cuptor
(0 / 5)
Comentarii postate (0)
Retete de slabire
Pizza Montiganc cu blat din conopida
Pizza... Cand tii un regim cum este Montiganc, ...
Cele mai citite
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti
Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment
Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails
Comenteaza
Print
