Va aflati in:

Articole / Sanatate

Salvestrol Platinum: Citostatic 100% natural, un adjuvant in cele mai intalnite tipuri de cancer

Publicat: 18.06.2019

salvestroltratamentnaturistcancer_400
În lupta împortrivă cancerului, pe lângă tratamentul clasic (chirurgie, chimioterapie și citostatice de sinteză), natura ne sprijină prin intermediul unor nutrienti cu efect citostatic. Salvestrolii sunt una dintre soluțiile oferite de către natură pentru această luptă. Iată tot ce trebuie să știi despre cel mai potent conținut de salvestroli din lume: Salvestrol Platinum.

Cuprins:
1. Cum acționează salvestrolii asupra cancerului?
2. Care sunt tipurile de cancer unde Salvestrol poate ajuta?
3. Ce este Salvestrol Platinum?
4. Cum se administrează Salvestrol Platinum?
5. Există efecte secundare sau aspecte problematice de care ar trebui să știu?
6. Ce spun persoanele care au folosit Salvestrol Platinum?
7. Studii de caz unde Salvestrol Platinum a fost folosit


Introducere:
Boala secolului XXI, cancerul, a determinat moartea a 9.8 milioane de oameni doar în anul 2018, conform Organizației Mondiale a Sănătății, motiv pentru care se folosește din ce in ce mai des sintagma „Cancerul, un flagel mondial”.
Cercetătorii din întrega lume sunt angajați în studii intense pentru identificarea, prevenirea și tratarea cancerului.
Idealul oamenilor de știință este descoperirea unui marker tumoral unic pentru a depista si a urmări progresia sau regresia tumorală in toate tipurile de cancer.
La fel de important ar fi găsirea unei ținte comune tuturor formelor de tumori care să ghideze acțiunea terapeutică direct către celula canceroasă.
Pornind de la ipoteza ca natura are mecanisme si sisteme ideale de distrugere a celulelor anormale, doi savanti britanici au descris unul dintre aceste mecanisme naturale de prevenție si anihilare a dezvoltării celulelor tumorale. Studiile lor au dus la conceptul Salvestrol.

1. Cum acționează salvestrolii asupra cancerului?


Conceptul Salvestrol a pornit de la descoperirea că o enzimă a citocromului P450 , numită CYP1B1, este regăsită în toate celulele cu potențial de formare a unei tumori, celule displazice, cât și în celulele din interiorul tumorilor.
Este fascinant modul prin care anumite fitoalexine din plante, denumiti Salvestroli, interacționează cu această enzimă din celula canceroasă astfel încât celula este forțată să intre în apoptoză, adică moartea acesteia.
Enzima CYP1B1 este responsabilă de transformarea Salvestrolilor in substanțe citotoxice pentru gazda ei, adică pentru celula bolnavă.
Se poate spune ca salvestrolii din fructele și legumele pe care le consumăm actionează ca niste otrăvuri doar pentru celulele canceroase nu și pentru cele sănatoase. Enzima CYP1B1 si Salvestrolii sunt armele pe care natura le pune la dispoziție pentru eliminarea acestor celule anormale.

2. Care sunt tipurile de cancer unde poate ajuta Salvestrol?


Pentru subtitrări în Limba Română, apăsați pe Rotiță -> Subtitrări -> Traducere automată -> Selectați limba Română

Salvestrolii ajunși în organism din alimentația organică sau în cantitate mare din suplimentul nutritiv, vor identifica această enzimă prezentă în celulele canceroase. Enzima va activa salvestrolii și împreună vor determina procesul de distrugere tumorală. Datorită prezenței enzimei in toate tipurile de tumori, prin acest tip de interacțiune, salvetrolii pot fi utilizați în toate tipurile și în toate stadiile de cancer.
Până în prezent, studiile în vitro au arătat că salvestrolii induc apoptoza în celulele tumorale derivate din creier, sân, prostată, colon, ovar, testicul și țesutul pulmonar. Rezultatele suplimentării cu extract concentrat de salvestroli la pacienții cu cancer sunt încurajatoare.

S-au publicat câteva studii de caz în 2007 și în 2010 pe grupuri mici de pacienți cu cancer cu celule scuamoase în stadiul 2, melanom în stadiul 4, cancer de prostată, o formă agresivă de cancer de sân în stadiul 3 și un cancer de vezica urinară, dar şi cancer de sân în stadiul 3, cancer hepatic în stadiul 2, cancer de colon,cancer de prostată recidivat..

Menționăm câteva tipuri de cancer la care administrarea suplimentelor cu salvestroli pot fi de real ajutor:
- Cancerul pulmonar
- Cancerul la prostată
- Cancerul la sân
- Cancerul colorectal
- Cancerul de piele: Melanomul malign

ce este salvestrol platinum
3. Ce este Salvestrol Platinum?

Vezi detaliile produsului aici
Salvestrolii sunt fitonutrienți pe care toate fructele și legumele cât și alte plante din natură le conțin.Sunt de fapt fitoalexine, substanțe cu rol de apărare, pe care planta le folosește ca antimicrobiene antifungiceși antivirale. Sunt parte a sistemului imunitar al plantelor dar care sunt utilizați de organismul uman la distrugerea celulelor canceroase.

Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale, dintr-un complex de plante, incluzând un amestec propriu de citrice, extract de semințe de struguri, extract de dovleac japonez Kabocha și excipienți din faină de orez. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenți fungicizi. Produsul este ambalat în capsule vegetale.
Salvestrol Platinum reprezintă un supliment nutritiv cu un conținut bogatîn salvestroli ce poate fi  folosit drept adjuvant în cadrul tratamentului împotriva cancerului.

4. Cum se administrează Salvestrol Platinum?
Absorbția de salvestroli în timpul tratamentului cu Salvestrol Platinum este mult mai facilă și optimă când capsulele sunt administrate în timpul mesei. Astfel iată un plan de administrație a capsulelor Salvestrol după care te poți ghida și tu:
- 2 capsule/zi (dimineața și la prânz), pentru persoane normoponderale; sau
- 2 capsule/zi o singură doză dimineața, dacă mai aveți și altă medicație ;
- 3 capsule/zi (dimineața, prânz și cină), pentru persoane supraponderale, sau
- 3 capsule/zi ( 2 capsule dimineața și 1 capsula la ora 17), pentru persoane care au afecțiune mai gravă sau într-un stadiu mai avansat

Durata curei este de minim 3 luni și se poate continua până la 6 luni. Apoi se poate folosi doza de întreținere de 1 capsula pe zi până la 12 luni.
Cât despre folosirea Salvestrolului în perioada tratamentului chimioterapic este bine sa întrerupeți utilizarea salvestrolului cu 2 zile înainte de chimio sau radioterapie și reluati utilizarea acestuia la 1 zi sau 2 zile după terminarea tratamentului.
Utilizarea de multivitamine și multiminerale la doza zilnică recomandată crește eficacitatea salvestrolului. Cei mai utili și specifici suporteri care pot fi folosiți în tandem cu salvestrolul sunt: biotina (vitamina H), Niacina (vitamina B3), magneziu, seleniu și vitamina C. Este important să nu suferiți de anemie deoarece lipsa fierului scade eficacitatea tuturor enzimelor citocromului P450, deci inclusiv a enzimei CYP1B1. De asemenea probioticele pot îmbunătăți absorbția Salvestrolilor

5. Există efecte secundare sau aspecte problematice despre care ar trebui să știu?

Pentru subtitrări în Limba Română, apăsați pe Rotiță -> Subtitrări -> Traducere automată -> Selectați limba Română


Salvestrolii atacă celulele canceroase încă de la formarea lor. În organismul uman se nasc zilnic aproximativ 1000 de celule canceroase și sistemul imunitar se luptă să le anihileze. Dacă susținem organismul și îi asigurăm necesarul de Salvestroli, acesta poate să manifeste o acțiune eficientă de îndepărtare și distrugere a celulelor tumorale.

Fiind extracte naturale ce nu manifestă nici un fel de toxicitate pentru organismul uman, pot fi utilizate și de diabetici. Cu toate acestea, suplimentarea cu Salvestrol nu este indicată femeilor însărcinate și mamelor care alăptează - aceasta este o recomandare generală aplicată suplimentelor alimentare care nu au fost încă testate pe grupul țintă menționat.

Referitor la interacțiunea salvestrolului cu alte medicamente, un astfel de supliment alimentar și nu ar trebui să interferente cu terapiile medicamentoase. Totuși este bine să luați Salvestrol înainte cu 2 sau 3 ore față de medicamentele de sinteză pe care le utilați pentru ca efectul să se instaleze rapid.

În afară de Salvestrol, enzima CYP1B1 poate reacționa cu multe alte substanțe diferite. Ciclul de viață al enzimei este de aproximativ 3 zile (adică fiecare moleculă de CYP1B1 este înlocuită cu una nouă la aproximativ trei zile). Unele substanțe inhibă enzima CYP1B1.

Odată ce o substanță inhibitoare reacționează cu enzima, este împiedicată metabolizarea și activarea Salvestrolului. Dacă sunt prezenți acești inhibitori în corpul dumneavoastră, ei vor concura cu Salvestrolul pentru a reacționa cu enzima CYP1B1. Dacă un inhibitor nu poate fi evitat, efectul său poate fi combătut parțial prin creșterea dozei de Salvestrol.   
Substanțele care inhibă enzima CYP1B1 sunt:
- Resveratrol,
- Gingko biloba,
- Hesperidin,
- Ginseng și sunătoare în suplimente;
- suc de grapefruit (naringinină);
- canabis;
- laetrile (amygdalin, vitamina b17)
- Metformin;
- Monoxid de carbon și agrochimice, în special fungicide (pentru utilizare agrochimică și personală).
- Calcium D Glucaratul și compușii care se găsesc în îndulcitori naturali și artificiali (cu excepția mierei) vor interfera cu absorbția Salvestrol și intrarea lor în celulele canceroase și, prin urmare, ar trebui evitate.

6. Ce spun persoanele care deja au folosit Salvestrol Platinum?
Gheorghe H. (client verificat) – 17 august 2018
„Dupa doua interventii chirurgicale, citostatice si o recidiva continua a cancerului, la recomandarea unei medic homeopat am inceput sa iau salvestrol platinum. Dupa 3 luni de tratament cu salvestrol platinum, analizele arata ca tumoara nu mai avanseaza, iar starea mea fizica este cu mult mai buna. Ma simt mult mai bine si asta imi da speranta. Multumesc”

Horatiu (client verificat) – 18 noiembrie 2018

„Am cunoscut un parinte care ii da salvestrol baietelului lui in varsta de 11 ani, bolnav de cancer. Mi-a spus ca a facut si citostatice dar treptat a renuntat la ele si a ramas doar la administrarea de salvestrol si ca starea lui este stabila acum. Datorita acestei recomandari am inceput sa iau salvestrol pentru cancer de postrata, iar dupa o luna de tratament am somnul mai profund și ma trezesc mult mai rar in timpul nopții. Va mulțumesc ca ați adus acest produs în România!”

7. Studii de caz unde Salvestrol Platinum a fost folosit

Cancer pulmonar:
Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost diagnosticat, prin bronhoscopie și examen anatomopatologic, cu un carcinom pulmonar tadiul 2-3, cu celule scuamoase, inoperabil. A fost detectată o tumoare de șapte centimetri care adera la peretele sternului și al pieptului. Ca urmare a acestui fapt, s-au detectat noduli limfatici, dintre care unul se apropia de 3 cm în diametru. Acest pacient nu s-a confruntat cu nicio durere, prezentându-se la medic din cauza unei tuse cu sânge. Nu au fost recomandate chimioterapia sau radioterapia. I s-a dat o speranță de viață de opt până la optsprezece luni și a fost trimis acasă.

Acest pacient a început imediat o dieta organică proaspătă, pe bază de fructe, legume și sucuri. Carnea, zahărul rafinat și produsele lactate au fost eliminate din dieta sa. Datorită faptului că dieta și stilul de viață contribuie la starea de bine, i s-a recomandat schimbarea dietei cu un aport suplimentar de fructe și legume organice. Împreună cu schimbarea dietei a început să ia 12 capsule de Salvestrol (350 puncte) pe zi, totalizând 4200 puncte salvestrol, proporțional cu greutatea corpului său, administrând câte patru capsule după fiecare dintre cele trei mese ale zilei. Această suplimentare cu Salvestrol a fost făcuta timp de șase săptămâni.

La sfârșitul primei săptămâni de schimbare a dietei şi suplimentarea cu Salvestrol a dispărut tusea cu sânge. După trei săptămâni, diagnosticul său a fost schimbat din cancer pulmonar inoperabil în cancer pulmonar operabil care necesită îndepărtarea unui plămân. La sfârșitul celor trei săptămâni, o biopsie luată din cel mai mare nodul limfatic în urma unei scanări PET s-a dovedit a fi negativă. Diagnosticul a fost schimbat din nou în cancer pulmonar operabil necesitând îndepărtarea unui lob al plămânului afectat.

La șase săptămâni de la începerea schimbării dietei și suplimentarea cu Salvestrol, s-a efectuat o intervenție chirurgicală. În loc să scoată lobul pulmonar așa cum a fost planificat, chirurgul a eliminat pur și simplu tumoarea retractată şi un cuplu de ganglioni limfatici suspecți. În timpul intervenției chirurgicale, s-a observat că tumoarea nu mai adera de pereții sternului și ai pieptului. Analiza postoperatorie a ganglionilor limfatici a dovedit că nu au fost maligni. Acest pacient a fost declarat vindecat de cancer. În urma operației, acesta a menținut cantitatea de Salvestrol la șase capsule pe zi, repartizate în timpul meselor şi a continuat, de asemenea, să aibă o dietă bogată în fructe şi legume organice.

Melanom:

O femeie în vârstă de 94 de ani a fost diagnosticată, în urma unei biopsii, cu melanom stadiul 4 pe picior. La momentul diagnosticului, femeia nu putea să meargă și avea pete negre pe corp. Plaga tumorală nu a răspuns la nici un tratament. Melanomul a fost considerat inoperabil, chirurgii susținând că ar fi fost nevoie de o grefă de piele, care, având în vedere vârsta și starea pacientei, nu putea fi procurată. Era astfel necesară amputarea piciorului, urmată de chimioterapie.

Din discuția medicilor cu familia, s-a luat hotărârea să renunțe la aceste proceduri, deoarece ar fi fost puțin probabil ca pacienta să supraviețuiască tratamentului. Familia a întrebat ce proceduri alternative ar putea fi urmate. Li s-a spus că nu există alte variante și i s-a dat o speranță de viață de două săptămâni. Familia a fost, de asemenea, informată că în cazul în care ea ar fi trăit mai mult decât cele două săptămâni, ar avea nevoie de morfină pentru a controla durerea.

La întoarcerea acasă, familia ei a decis începerea tratamentului cu Salvestrol. A început să folosească Salvestrol Cremă (LypoSalve) de trei ori pe zi, pe melanom. Lyposalve Adaptive Skin Care este o cremă infuzată cu Salvestrol lipofil. Pe lângă aplicarea locală, pe piele, a început suplimentarea dietei cu Salvestrol capsule. Patru capsule Salvestrol Shield (350 puncte) au fost luate pe zi, administrate pe tot parcursul zilei,timp de șapte luni.

Familia a schimbat, de asemenea, dieta pacientei cu o dietă organică, sănătoasă. În plus, ea a fost consultată de un medic naturopat care i-a prescris un plan de tratament complementar.

Dieta antiinflamatorie (cât mai puține produse lactate, fără tomate, fără carne roşie, proteine de orez într-un shake și / sau UltraimflammX ca sursă de proteine, fructe ca și substitute ale zahărului și carbohidrați simpli, suc de fructe); Ulei de pește Omega 3 EPA/DHA; Quercetin 6 capsule / zi; Curcumina 4 capsule / zi; Vitamina D3 000-200 UI / zi; Reishi 2 g / zi; vitamina C.
Contrar așteptărilor medicilor, nu a fost necesară administrarea morfinei pentru durere.

După cateva luni, melanomul s-a vindecat suficient, încât pacienta a luat în greutate. Petele negre apărute pe corp s-au oprit din dezvoltare și s-au delimitat. Câteva luni mai târziu, ea a început să meargă și îşi împingă singură scaunul cu rotile, mai degrabă decât să fie împinsă. S-a observat un progres lent și constant.
După un an de zile, perioadă în care nu a avut nicun contact cu mediul spitalicesc, unul dintre medicii implicaţi în diagnosticul original, a vizitat femeia și a examinat-o.

Melanomul a dispărut şi piciorul era complet vindecat. Femeia a fost declarată ca fiind vindecată de cancer și s-a considerat că a avut un sistem imunitar extrem de puternic.
Acum, la vârsta de 95 ani se bucură de plimbările cu prietenii ei. Nu acuză nicio durere care ar fi putut rezulta din melanomul ei anterior.

Cancer la vezica urinară:

Un bărbat în vârstă de 55 de ani s-a prezentat la medic cu hematuria (sânge în urină). În urma unei examinări cistoscopice a vezicii urinare, el a fost diagnosticat cu cancer superficial de vezica urinară. Au fost identificate sute de tumori mici. Tratamentul a constat in rezecția țesutului canceros. Examinările cistoscopice au fost programate la interval de șase luni pentru a monitoriza progresia bolii și pentru a efectua in continuare rezecția țesutului canceros. Nu a fost prescris nici un alt tratament.

Aceste serii de examinări cistoscopice și rezecții la fiecare șase luni, au fost efectuate pe o perioadă de șase ani înainte ca acest domn să afle despre Salvestrol. După ce a auzit despre Salvestrol el a început să ia câte o capsula de Salvestrol Platinum (2.000 puncte) pe zi și trei capsule de Salvestrol Shield (350 puncte) pe zi. Cele patru capsulele au fost luate la diferite ore pe parcursul zilei pentru a menține un nivel constant de salvestroli în sânge.

Acest domn nu s-a implicat în nicio schimbare dietetică, schimbarea stilului de viață și nu a inclus alte suplimente sau tratamente în regimul său de zi cu zi.
La cinci luni după începerea utilizării Salvestrolului a fost programată examinarea de cistoscopică. Nu au mai fost identificate tumori sau țesut canceros si s-a considerat a fi vorba de remisie totală a cancerului. La scurt timp după aceasta, a incetat să mai consume Salvestrol. La un an după ce a fost declarată remisia cancerului o altă tumoare a fost identificată la nivel renal.

Poate fi foarte dificil de a determina întinderea completă a cancerului și unele tumori nu pot fi detectate. Având în vedere acest lucru, este important să continuați să luați Salvestrol pentru a vă asigura nivelul de întreținere, chiar după ce a fost declarată remisia, pentru a vă asigura că metastazele nedetectate sunt tratate.

Limfom Hogkin în stadiul 3

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost internat în spital pentru un cvadruplu by-pass. După intervenția chirurgicală, medicul a semnalat existența unor adenopatii ganglionare pentru care s-a solicitat o examinare oncologică.  Examinarea a relevat variate tumori limfatice localizate la nivelul gâtului, pieptului, abdomenului și în regiunea inghinală.

Unele aveau un diametru de aproape 3 cm. Pacientul a scăzut vizibil în greutate și acuza dureri în stomac, gât și la nivelul zonei inghinale. Ca să-și atenueze durerea pacientul ajunsese să ia până la 20 tablete de Tylenol. A fost necesară o examinare endoscopică pentru prelevarea de material bioptic. Acesta a permis punerea diagnosticului de limfom Hodgkin stadiu 3.

Pacientul a fost informat că ar mai avea 1-2 ani de trăit. O lună mai târziu s-a inițiat cura de chimioterapie care a durat șase luni (în British Columbia cura standard este cu Doxorubicină, Bleomycină, Vinblastină și Dacarbazină).Nu a făcut radioterapie. Chimioterapia a fost greu de suportat. După șase luni, la încheierea tratamentului, s-a efectuat o tomografie cu emisie de pozitroni care a relevat prezența de tumori benigne de pancreas. Examenul imagistic a evidențiat prezența tumorilor în stomac, gât și regiunea inghinală, acestea crescând în dimensiuni în ciuda tratamentului chimioterapic.

La o lună după încheierea chimioterapiei pacientul a început o cură cu capsule de Salvestrol Platinum (2.000 puncte); a luat două capsule dimineața și două seara. A menținut acest dozaj o perioadă de 38 de zile. Nu a făcut schimbări în dietă și nici nu a luat alte suplimente. Pofta de mâncare s-a normalizat după începerea tratamentului cu Salvestrol și a început să ia în greutate.

Examinarea oncologică pe care a făcut-o după tratamentul cu Salvestrol nu a indicat prezența tumorilor, medicul opinând pentru o remisie a bolii. Pacientul a fost urmărit de trei ori la intervale de trei luni și fiecare examinare a infirmat prezența tumorală. Din motive financiare a renunțat pentru o perioadă la cura cu Salvestrol deși era convins că meritul remisiunii bolii aparține acestuia. Intenționează să continue tratamentul cu Salvestrol când situația sa financiară se va îmbunătăți. Între timp prietenii săi l-au ajutat financiar pentru a-și putea continua

salvestrol_platinum_recomandat_de_ligia_pop_400Concluzie:

Aceste cazuri ajută la ilustrarea rolului nutriției in cancer, adică a substanțelor nutritive, vii, pe care este necesar să ni le asigurăm în mod constant, în fiecare zi, prin alimentația noastră, din hrană de calitate. Salvestrolii și enzima CYP1B1 formează două piese esențiale dintr-un mecanism de salvare, născut din legătura inseparabilă dintre om și natură, un interdeterminism evolutiv, util pentru toate tipurile de cancer, indiferent de originea oncogenică.

Combinarea suplimentării cu Salvestroli alături de modificarea dietei și a stilului de viață aduce pacienților rezultate pozitive într-un timp mai scurt. Pentru pacienţii care s-au recuperat după un diagnostic de cancer, încorporarea acestui sistem de protecţie în alimentația lor zilnică este recomandată, fie prin hrană proaspătă, de origine vegetală, crescută organic, fie prin suplimente care să asigure necesarul zilnic de salvestroli pe care organismul să-i folosească în mod constant la eliminarea celulelor canceroase ce apar în organism.

Ne dorim ca aceste prezentări să stimuleze pacienții și medicii în adoptarea medicinei nutriționale în protocolul terapeutic al cancerului, indiferent de tipul de intervenție abordat. Salvestrolii reprezintă o clasă de compuși diferiți prin selectivitatea lor, prin urmare exprimarea în miligrame de ingrediente per capsulă nu transmite informațiile utile din punct de vedere al activității Salvestrolului. De-a lungul acestor cazuri doza de Salvestrol este exprimată în puncte Salvestrol, această scală a fost concepută pentru a reda mai corect selectivitatea Salvestrolilor. Selectivitatea, este elementul important în legătura cu boala activă, mai degrabă decât miligramele de ingredient active.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Sfaturi pentru machiajul de nunta

Nunta este un eveniment unic in viata femeilor. In ziua aceea orice persoana isi doreste sa fie admirata, sa fie fotogenica, sa aiba parte de variantele potrivite de aranjare. Un machiaj in ziua nuntii este unul special, in care mireasa este pusa in valoare.