Va aflati in:

Articole / Cariera

Best Studios a dat startul la promovare! Afla cu cine s-a afiliat studioul si cum le ajuta aceste parteneriate pe modele!

Publicat: 22.06.2018

beststudios_400Imaginea ne ocupa tot timpul, iar in videochat lucrurile sunt cu atat mai pregnante. Insa lucrurile se acutizeaza atunci cand in ecuatie intervine si nevoia de a obtine venituri cat mai satisfacatoare. Dar este suficient ca model Best doar sa arati bine, daca studioul nu te promoveaza intr-o maniera optima, adica suficient de bine incat imaginea ta sa ajunga la utilizatorii interesati?

Ca in orice alt business sau domeniu de activitate, si in videochat se poate vorbi despre fidelizarea publicului. Din acest motiv, Best Studios se implica direct in activitatile de promovare ale modelelor sale, fiind principalul colaborator al celor mai mari companii de trafic la nivel mondial, dincolo de faptul ca poseda un departament propriu ce se dedica promovarii in online a modelelor Best, ajutandu-le sa obtina venituri tot mai mari de la luna la luna.


Profitul unui studio de videochat depinde de atragerea de trafic organic

Cu alte cuvinte, cat de multe click-uri si utilizatori reuseste un studio, prin intermediul modelelor sale, sa atraga pe platformele de afiliere. Insa simpla prezenta in online a modelelor Best nu este suficienta fara activitati specifice de promovare si livrarea unei imagini profi catre cei ce acceseaza contra cost show-urile live ale modelelor.

Zilele trecute, sediul central Best Studios din Bucuresti a fost vizitat de reprezentatii Diva Traffic, unul dintre partenerii cu ajutorul carora Best isi cuantifica profitul luna de luna. Prin acest parteneriat, Best Studios reuseste sa isi desavarseasca promisiunile financiare fata de modelele sale, intrucat promovarea optima se traduce prin vizibilitate si popularitate, atribute ce conduc la o rata mai mare a accesarilor platformelor Best si, implicit, la obtinerea de venituri net superioare fata de orice alt job.

Ca model Best, promovarea este un criteriu pentru a te evidentia

Desi nu se poate discuta despre o tipologie a modelului de videochat, se poate, insa, discuta despre necesitatea implicarii echipei de promovare in succesul modelelor Best. Spre deosebire de alte studiouri de videochat, Best Studios isi concentreaza eforturile in cele mai moderne tehnici si strategii de promovare pentru ca tinerele cu sau fara experienta sa poata face fata cu brio competitivitatii din acest domeniu.

Dincolo de profesionalismul specialistilor care le aduce pe fete in atentia utilizatorilor, imaginea acestora este redata prin optica perfectionismului. Modelele Best beneficiaza de serviciile celor mai buni make-up artisti si hair stylisti din Romania, pentru ca imaginea lor sa fie fara pata si sa le sustina, astfel, titulatura de cele mai frumoase femei din lume. In plus, fetele sunt initiate in tainele seductiei, pentru a invata arta senzualitatii si a persuasiunii care, de departe, cantaresc cel mai mult in decizia unui utilizator de a accesa o platforma de profil in detrimentul alteia.

Imaginea unui Best Model poate fi evaluata la un salariu cu multe zerouri pentru ca studioul se ocupa de promovarea sa cu succes in online. Best Studios este principalul partener al tinerelor aflate la inceputul carierei in videochat, facilitandu-le acestora primii pasi intr-o industrie extrem de ofertanta.

Pe langa departamentul de promovare care se ocupa de prezentarea la superlativ a modelelor Best, studioul este si unul dintre principalii colaboratori si afiliati ai celor mai mari companii de trafic din lume, motiv pentru care veniturile vehiculate in presa nu sunt doar simple zvonuri, ci realitati rupte din profitul incasat.

Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Cariera

Tranzactionarea Forex, o solutie excelenta pentru mamele casnice

Meseria de mama este foarte grea, majoritatea f...

Cariera

Cele mai bune joburi pentru introvertiti si extrovertiti

Unii dintre noi suntem mai introvertiti - mai t...

Celebs & Style

Justin Timberlake si Jessica Biel s-au logodit!

Dupa o serie de despartiri si impacari, Justin...

Povesti

Ninsoare

A inceput sa ninga. Ninge peste sufletul meu. I...

Povesti

Timp pentru sarutat

Mai ieri, ieseam din casa, ca tot omul. Banal, ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa alegi salonul perfect pentru cea mai importanta zi din viata ta?

Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata tinerilor care decid sa-si uneasca destinele atat in fata lui Dumnezeu, cat si in fata celor dragi. Pe langa ceremonia de la Starea Civila si cea de la biserica, petrecerea este un aspect esential, de care mirii trebuie sa se preocupe cu multa atentie.