Cheesecake fara coacere cu dulceata de capsune
Publicat: 04.03.2015

Etichete:
Cheesecake-ul (prajitura cu branza) a prins destul de bine si la noi, Desi nu este o reteta de prajitura romaneasca, noi avand placintele cu branza dulce, cheesecake-ul place cam la toala lumea. Problema e ca atunci cand faci un cheesecake in cuptor, e destul de greu sa iti iasa un cheeseckae care nu fie crapat sau prea uscat. De aceea iti prezentam o reteta de cheesecake fara coacere, care iti va iesi absolut perfect!
Aceasta reteta de cheesecake cu dulceata de capsune fara coacere necesita doar sapte ingrediente si este gata de mancat cu familia in cateva ore.
Cheesecake fara coacere cu dulceata de capsune: Ingrediente pentru blat
- 250 g biscuiti digestivi
- 100 g unt, topit
Cheesecake fara coacere cu dulceata de capsune: Ingrediente pentru umplutura
- esenta de vanilie
- 600 g branza de vaci degresata
- 100 g zahar pudra
- 300 ml smantana grasa
- un praf de sare
- 200 grame de dulceata de capsune
Cum se face blatul pentru cheesecake
Uda o forma rotunda cu diametrul de 23 cm in care vei face reteta de cheesecake cu dulceata de capsune si tapeteaz-o cu hartie pergament.
Pune biscuitii intr-o punga si si cu ajutorul unui sucitor, sfarama-i bine. Transfera biscuitii faramitati intr-un bol si amesteca-ti cu untul topit. Framanata-i bine cu mana, ca farmiturile sa se imbine cat mai uniform cu untul. Rastoarna "aluatul" in tava si preseaza-l bine de tot, ca sa se formeze o baza cat mai dreapta. Baga forma in congelator, ca sa se intareasca bine pentru o ora.
Cu se face umplutura pentru cheesecake fara coacere cu dulceata de capsune
Pune branza de vaci intr-un bol cu zaharul si vanilia si bate pana la omogenizare completa. Adauga apoi smantana lingura cu lingura si bate in continuare pana umplutura pentru reteta de cheesecake este moale si catifelata.
Cu se face monteaza cheesecake-ul fara coacere cu dulceata de capsune
Scoate blatul din congelator. Toarna umplutura de branza in tava, cu grija, lingura cu lingura. Niveleaza cu o spatula sau cu un cutit trecut prin apa. Baga cheesecakeul la congelator pentru doua ore. Dupa doua ore, scoate-o, toarna dulceata de capsune deasupra si mut-o in frigider pana va fi consumata.
Scoate din frigider prajitura cu o jumatate de ora inainte sa o portionezi si sa o mananci.
Pofta buna!
Sursa: Copyright© eLady.ro - Cheesecake fara coacere cu dulceata de capsune

Comentarii postate (0)
Gastronomie

Ai scapat prea multa sare in mancare? Iata cum repari situatia
Ți s-a făcut foame și te-ai apuc...
Gastronomie

Tarta delicioasa cu pere si ciocolata
Nu stim daca va plac prajiturile cu fructe, dar...
Cele mai citite
Articole importante
In forum despre Gastronomie
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie
Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails