Peste cu sos de legume
Publicat: 30.03.2006
Pestele este un aliment usor de digerat si usor de pregatit. O reteta simpla si rapida pentru zilele cand nu ai timp mult de bucatarit, ins avrei sa iti desfeti simturile cu o mancare aromata.
Ingrediente
400 gr peste
2 ardei grasi
2 rosii
150 gr mazare
un morcov
100 ml suc de rosii
o legatura de marar
100 ml ulei
usturoi
sare, piper, cimbru
Cum procedezi:
Pestele se spala bine si se curata dupa care se prajeste in ulei incins si se pune pe un platou. Legumele se spala si ele si se taie in bucati marunte dupa care se prajesc in acelasi ulei, adaugand peste 50 ml suc de rosii. Cand sunt aproape gata se adauga putin usturoi si condimentele. Va rezulta astfel un sos care se toarna peste peste si se presara peste multa verdeata.
La aceasta mancare merge un pahar de vin rose.
Sursa: eLady.ro - Portal pentru femei

Comentarii postate (0)
Gastronomie

Greseli pe care sa le eviti cand iti pregatesti pizza la tine acasa
Pizza este una dintre mancarurile iubite de apr...
Cele mai citite
Celebs & Style

Zooey Deschanel a divortat de Ben Gibbard
Zooey Deschanel a depus actele de divort cu Be...
Articole importante
In forum despre Gastronomie
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!
Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails