Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Reteta de frisca de post (raw-vegan)

Publicat: 12.08.2015

reteta de frisca de post, frisca de cocos, frisca raw-vegan, frisca vegetariana, frisca dietetica, frisca sanatoasa


Daca ai intoleranta la lactoza, daca esti vegan sau tii post, poti prepara usor aceasta frisca delicioasa care inlocuieste cu succes"frisca vegetala" pe care o gasesti in comert si care este plina de E-uri...

Reteta de frisca de post (raw-vegan): Ingrediente
* 1-2 indulcitor natural la alegere (miere, sirop de artar, sirop de agave sau stevia, frcutoza)
* 1 lingurita de extract de vanilie
* 1 cutie de lapte de cocos codensat (lasata in frigider peste noapte)

Cum se face frisca de post (raw-vegan)
Scoate laptele de cocos condensat intr-un bol si mai departe procedezi exact ca in cazul in care faci frisca vegetala sau cea adevarata, din smantana de frisca.
Si daca nu ai auzit deja, consumul de ulei de nucă de cocos are multe beneficii pentru sanatate.

Aceasta reteta de frisca  de post (vegan) poate fi folosita in prepararea diferitelor retete de dulciuri.  Dupa ce este gata, pur si simplu depozitati-o intr-o cutie care se inchide etans in în frigider. Se pastreaza buna de consum timp de pana la 2 saptamani.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Reteta de aluat fraged ca in Ardeal

Aluatul fraged ne-a incantat de multe ori in co...

Celebs & Style

Ricky Martin nu se insoara, insa ar vrea o fetita

Sa innebunim, nu alta! Dupa ce in urma cu catev...

Bebelusi si Copii

Importanta alegerii incaltamintei pentru copii

Ca adulti, multi dintre noi sufera de dureri de...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.