Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Retete grecesti: Biftekia skaras

Publicat: 04.06.2007

Avem nevoie de in jur de 1 kg. carne tocata de vitel, numai de vitel, anume muschiulet.
Vreo doua cepe mijlocii, taiate mititel mititelut, 2-3 linguri de ulei, de preferat ulei de masline, o legatura teapana de patrunjel, 1 cescuta de pesmet (grecoaicele il folosesc si pentru chiftele), vreo 2 linguri de "rigani" (oregano), 1ou, 1/4 lingurita de scortisoara, sare, piper, unii pun si un cate-doi de usturoi zdrobit.Copyright©elady.ro
Se amesteca toate acestea si se fac ori ca mititeii ori ca chiftelele, forma nu conteaza asa mult!Copyright©elady.ro
Reteta originala zice ca ar trebui fripte pe gratar.
Dar se pot praji si in tigaie.Copyright©elady.ro
Merge un pahar de vin rosu sau rose.
Copyright © elady.ro
Reproducerea fara acord strict interzisa! 

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Cea mai simpla reteta de prajitura cu dovleac

Iti plac prajiturile cu dovleac? Daca da, avem ...

Gastronomie

Rulouri de pui cu chilli

De la souvlaki la fajitas, puiul la gratar intr...

Celebs & Style

Zooey Deschanel a divortat de Ben Gibbard

Zooey Deschanel a depus actele de divort cu Be...

Regim si Diete

Sfaturi de slabire rapida pentru primavara

Vrei sa slabesti usor si sa intampini primvara ...

Regim si Diete

Dieta frantuzeasca

Cauti o dieta care sa nu te infometeze si care ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...