Monti: Macrou la cuptor
Publicat: 29.07.2007
- patru bucati de macrou, fara cap si coada
- sare
- piper
- o legatura de marar
- un pahar ulei
- un pahar otet
- un pahar apa
Mod de preparare
Se portioneaza macroul cum va place, pe directia coloanei sau taiat transversal, se aseaza intr-o tava de email potrivita,.
Se presara peste condimente conforme (sare, piper, marar tocat marunt).
Se acopera cu uleiul, otetul si apa si se da la cuptor.
Se tine in cuptor pana cand scade apa si se rumeneste frumos.
Copyright © Dr_Wise
Reproducerea strict interzisa!
Sursa: Copyright © eLady.ro: Retete Montignac de slabit

Comentarii postate (0)
Retete de slabire

Retete Montignac/pentru diabet: Supa-crema de dovlecel, conopida si crutoane de tofu afumat
Supa-crema de dovlecel si conopida, cu crutoane...
Cele mai citite
Celebs & Style

Justin Timberlake si Jessica Biel s-au logodit!
Dupa o serie de despartiri si impacari, Justin...
Calatorii si Vacante

3 atractii turistice mai putin cunoscute din Egipt
Cu toate ca Egiptul concentreaza mai bine de o...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!
Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails