Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Inapoi la articol

Adaugare comentariu


Comentarii postate (2)
alina...... - 04/12/2007

hmm........spe k nu e mereu asa p/u k sunt constienta de faptul k iubirea virtuala apartine doar acestei lumi,dar mereu in suflet e o sperantza...na! fiecare cu viatza lui,unul traieste o dezamagiree in urma acestor relatii,altii isi gasesc marea dragoste...niciodata nush cine e la celalalt capat al chat-ului...trebuie sa-ti asculti inima si instinctul! asta e parerea mea:) good luck 4 all

Nicoleta - 11/01/2008

Buna! Relatia cu viitorul meu sot a inceput acum vreo 3 luni pe internet. Eu eram dezamagita si chiar atunci se eram in pragul unei despartiri. M-am despartit de fostul pt. ca nu mergea, nu ne potriveam. Dar nici nu visam sa am vreo relatie cu cel care imi va fi sot peste mai putin de 10 zile. Am vorbit cam o luna jumate doar ca simpli amici pt. ca eu eram in Cluj, iar el era plecat in Italia la munca, lucram in acelasi domeniu si din cauza asta am continuat sa vorbim. Intr-o zi am ajuns sa vorbim despre noi, despre ce ne dorim de la viata si am ajuns la concluzia ca ne dorim acelasi lucru. La nici doua saptamani a venit in tara pt. a fi alaturi de mine, a sosit chiar de ziua mea, iar la 24 de ore dupa intalnirea fata in fata m-a cerut in casatorie. in nici o saptamana aveam stabilita nunta. Ne iubim si acesta este motivul pt. care ne-am decis sa ne avem unul pt. altul pt. tot restul vietii. Vrem sa fim o familie fericita. Daca exista iubire intre parteneri acestia vor face tot posibilul sa fie impreuna, vor scurta distantele asa cum a facut-o sotul meu, de fapt viitorul meu sot.

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.