Reteta de papanasi
Publicat: 04.06.2007
250g branza de vaci
200 g faina
3 galbenusuri
100g zahar
1 lingurita de praf de copt (sau de bicarbonat de sodiu)
zahar vanilat.
Se amesteca toate, apoi se incorporeaza, amestecand usor albusurile batute spuma.
Compozitia e mai moale, deci nu se poate modela cu mana, insa papanasii ies foarte pufosi. Copyright©elady.ro
Se ia cu lingura si se pune in uleiul incins. Copyright©elady.ro
Se prajesc la foc mic!! (mare atentie), altfel se ard la suprafata si raman cruzi in interior.
Se servesc cu smantana si gem.
Reteta publicata pe forum la Jun 2 2007, 09:30 PM
Copyright © h_2004
Reproducerea fara acord strict interzisa!
Sursa: Copyright © eLady.ro - Reteta de Papanasi
(0 / 5)
Comentarii postate (0)
Gastronomie
Supa curry de midii cu taietei sticlosi de fasole mung
Supa curry de midii cu taietei sticlosi de faso...
Cele mai citite
Moda
TOP 4 articole vestimentare de care ai nevoie in anotimpurile de tranzitie
Pe masura ce anotimpurile se schimba, la fel se...
Moda
Orice lady poarta bratari personalizate argint! Descopera-le frumusetea!
Vara este sezonul tinutelor colorate si vaporoa...
Articole importante
In forum despre Gastronomie
Newsletter elady
Mirese si Nunti
Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?
Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails
Comenteaza
Print
