Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Reteta de papanasi

Publicat: 04.06.2007

250g branza de vaci
200 g faina
3 galbenusuri 
100g zahar 
1 lingurita de praf de copt (sau de bicarbonat de sodiu)
zahar vanilat.

Se amesteca toate, apoi se incorporeaza, amestecand usor albusurile batute spuma.
Compozitia e mai moale, deci nu se poate modela cu mana, insa papanasii ies foarte pufosi. Copyright©elady.ro
Se ia cu lingura si se pune in uleiul incins. Copyright©elady.ro
Se prajesc la foc mic!! (mare atentie), altfel se ard la suprafata si raman cruzi in interior.
Se servesc cu smantana si gem.

Reteta publicata pe forum la Jun 2 2007, 09:30 PM
Copyright © h_2004
Reproducerea fara acord strict interzisa!  


 

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Greseli pe care sa le eviti cand iti pregatesti pizza la tine acasa

Pizza este una dintre mancarurile iubite de apr...

Gastronomie

Gris cu lapte

Mancare de bebelusi spun unii, desertul copilar...

Celebs & Style

Mary Austin, dragostea lui Freddie Mercury

Aproape nimeni care nu este familiarizat pe dep...

Produse

Ce poti face cand doresti sa oferi de Craciun cadouri personalizate?

Atunci cand te numeri printer cei pentru care s...

Produse

Top produse pe care sa le cumperi in luna NOIEMBRIE

De ce oamenii isi fac liste bogate de cumparatu...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...