Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Reteta de papanasi

Publicat: 04.06.2007

250g branza de vaci
200 g faina
3 galbenusuri 
100g zahar 
1 lingurita de praf de copt (sau de bicarbonat de sodiu)
zahar vanilat.

Se amesteca toate, apoi se incorporeaza, amestecand usor albusurile batute spuma.
Compozitia e mai moale, deci nu se poate modela cu mana, insa papanasii ies foarte pufosi. Copyright©elady.ro
Se ia cu lingura si se pune in uleiul incins. Copyright©elady.ro
Se prajesc la foc mic!! (mare atentie), altfel se ard la suprafata si raman cruzi in interior.
Se servesc cu smantana si gem.

Reteta publicata pe forum la Jun 2 2007, 09:30 PM
Copyright © h_2004
Reproducerea fara acord strict interzisa!  


 

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Tocana de cartofi de post

Post sau nu, toti am mancat inca din copilarie ...

Gastronomie

Pui cu naut picant

O alta reteta turceasca care este potrivita pen...

Celebs & Style

Halle Berry va lansa o linie de lenjerie intima

Actrita Halle Berry va lansa in 2015 in magazi...

Povesti

Ramadam, madam!

Lucraţi într-o echipă multina&#...

Povesti

Pretuieste ceea ce ai!

A fost odata o tanara oarba care se ura pe ea i...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...