Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Reteta de papanasi

Publicat: 04.06.2007

250g branza de vaci
200 g faina
3 galbenusuri 
100g zahar 
1 lingurita de praf de copt (sau de bicarbonat de sodiu)
zahar vanilat.

Se amesteca toate, apoi se incorporeaza, amestecand usor albusurile batute spuma.
Compozitia e mai moale, deci nu se poate modela cu mana, insa papanasii ies foarte pufosi. Copyright©elady.ro
Se ia cu lingura si se pune in uleiul incins. Copyright©elady.ro
Se prajesc la foc mic!! (mare atentie), altfel se ard la suprafata si raman cruzi in interior.
Se servesc cu smantana si gem.

Reteta publicata pe forum la Jun 2 2007, 09:30 PM
Copyright © h_2004
Reproducerea fara acord strict interzisa!  


 

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Tocana de cartofi de post

Post sau nu, toti am mancat inca din copilarie ...

Gastronomie

Supa curry de midii cu taietei sticlosi de fasole mung

Supa curry de midii cu taietei sticlosi de faso...

Celebs & Style

Prigoana vs Bahmu: Si totusi exista iubire...

O fi de vina primavara sau pur si simplu acest...

Tu faci diferenta!

Ce sunt ciocurile la coloana?

Eva, o cititoare de-ale noastre ne-a trimis urm...

Tu faci diferenta!

Ce este rucola?

Mesaj de la Olga:Doream sa stiu ce este rucola,...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...