Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Supa de ardei cu naut

Publicat: 11.09.2007

Iata ingredientele necesare pentru a putea savura o delicioasa supa de ardei cu naut:

750 g ardei rosii
1 1/2 l supa (de pasare daca se poate) - instant
2 cepe tocate marunt
3 catei de usturoi tocati marunt
cca. 300 g naut fiert (evtl. din conserva)
1 lingurita maghiran uscat
1 lingura ulei de masline
1 praz taiat in felii subtiri
sare, piper
1 legatura de patrunjel, tocat

Ardeii se coc, se curata de coaja si cocean si se face din ei, adaugand putina supa, un piure (in blender merge cel mai usor). Ceapa se caleste usor, se adauga si usturoiul, apoi nautul. Dupa ca. 2 minute se pune restul de supa, piureul de ardei si maghiranul si se lasa la fiert 1/2 de ora. Se adauga uleiul de masline, rotocoalele de praz si se mai lasa 5 minute la fiert. Se potriveste de gust cu sare si piper.
Patrunjelul se pune cand supa e deja in farfurii.

Prazul se poate inlocui cu ceapa verde sau dovlecei.
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Biscutii digestivi de post (vegan)

Biscutii digestivi. Mai putin dulci, se crede c...

Celebs & Style

Premiile OSCAR 2015

Premiile OSCAR 2015: In aceasta noapte va avea ...

Calatorii si Vacante

Destinatii pentru Sfantul Valentin

Sfantul Valentin, Ziua indragostitilor, se apro...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...