Va aflati in:

Articole / Sanatate

Excedent, clinica stomatologica a familiei tale

Publicat: 24.08.2019

Excedent, clinica stomatologica a familiei tale
Clinica stomatologica Excedent, clinica familiei tale, prinde viata zi de zi datorita echipei minunate de medici care pun stiinta si tehnologia de ultima ora in slujba ta, pentru ca viata ta sa fie din nou linistita, lipsita de durere si sa poti din nou frumos, larg. Ce poate fi mai frumos decat zambetul larg al oamenilor, dovada ca sunt multumiti?!

Excedent detine cinci cabinete dentare si un cabinet de radiologie, dotat cu aparatura moderna, digitala ceea ce face ca in aceasta clinica stomatologica toti pacientii sa fie relaxati intr-un mediu confortabil fiindca au incredere.

Clinica stomatologica ofera garantia serviciilor profesionale bazata si pe experienta si perfectionarea profesionala continua a medicilor care isi pun cunostintele in slujba pacientilor.
Preturile sunt accesibile tocmai din grija foarte mare pentru pacient, care face sa se impleasca foarte bine raportul dintre pret si calitate.

In activitatea de baza a clinicii stomatologice se pune accent deosebit pe intretinerea si conservarea dintilor naturali, pentru ca aceasta este solutia ideala pentru orice pacient.
Insa oferim toata gama de servicii prin intermediul cabinetelor noastre medicale si anume: implant dentar, estetica dentara, chirurgie dentara, stomatologie pentru copii, profilaxie dentara, tratamentul cariilor, endodontia, tratament ortodontic, paradontologie, dar oferim si cursuri de specialitate.

Mai oferim prin intermediul sectiilor specializate ale clinicii Excedent servicii atat pentru copii cat si pentru adulti, acestea cuprinzand atat profilaxie dentara cat si reabilitari orale complexe, armonizate evident cu estetica faciala pentru a se restabili necesitatile de masticatie.

Astfel vizita la clinica stomatologica Excedent va aduce mereu o schimbare in bine in ceea ce priveste sanatatea orala.

Dotarea cabinetelor cu tehnologie de ultima ora include aparatura din varfurile gamelor cu ar fi: microscop endodontic Zumax, laser Biolase X, aparat inhalosedare TecnoGaz, fiziodispenser, micromotor W&H, turbine W&H Silent Gold, autoclav W&H LISA, autoclav Castellini, pupinel TauSteril, Multisteril, modulmix, endomotoare VDW Gold / Silver, air-flow Prophy Jet, sigillatrice, lupe dentare, lampi chirurgicale speciale cu LED.

Totodata, cabinetul de radiologie digitala realizeaza diagnosticarea si verificarea rapida a rezultatelor tratamentelor, tocmai datorita acestor echipamente, dar si a echipei medicale de specialisti.

In afara de clientii obisnuiti, cotidieni, in clinica noastra acordam in aceeasi masura atentia cuvenita turismului dentar, la noi venind periodic romanii stabiliti in strainatate sau rezidenti in principal pentru  reabilitari totale dentare, implanturi, protezare, estetica dentara, fatete ceramice si evident stomatologie pentru copii.

Clinica stomatologica dentara Excelent se bucura de experienta medicilor sai specialisti care lucreaza cu daruire si ofera orice tratament stomatologic de care aveti nevoie in doua locatii la fel de modern dotate, astfel incat sa beneficiati de o programare rapida si sa nu asteptati.

Atat copiiI cat si adultii beneficiaza de o atentie deosebita, profesionistii echipei noastre dand intotdeauna dovada de rabdare si dedicatie punand in slujba pacientilor toate cunostintele si priceperea lor.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Sanatate

Masaj facut de un terapeut sau de catre un fotoliu de masaj?

Orice om iubeste un masaj bine facut. Mainile u...

Sanatate

5 efecte benefice pe care le are masajul erotic pentru sanatate

Masajul erotic este, de fapt, o terapie fizica ...

Celebs & Style

4 secrete de la Cameron Diaz

Frumoasa actrita de 43 de ani este o gurmanda s...

Fitness

Sportul mentine inima tanara

Activitatile fizice (exercitiile si orice forma...

Fitness

Exercitii pentru un fund frumos, ferm si bombat

Vrei sa fii tot timpul in forma maxima. Exercit...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa te casatoresti? Iata cum decizi ce bauturi alcoolice sa servesti invitatilor!

Nuntile romanesti presupun intotdeauna mancare multa, dar mai ales bauturi alcoolice care sa dea tonul distractiei si sa mentina atmosfera pana dimineata. Pana aici, totul simplu. In fapt, multe cupluri intampina dificultati in a se decide ce nu trebuie sa lipseasca din bar.