Va aflati in:

Articole / Horoscop

Horoscop Sagetator 2013

Publicat: 14.12.2012

horoscop 2013 zodia Sagetator, horoscop 2013 zodia Sagetatorului bani, horoscop 2013 zodia Sagetatorului serviciu, horoscop 2013 zodia Sagetatorului relatii, horoscop 2013 zodia Sagetatorului afaceri, horoscop 2013 zodia Sagetatorului sanatate, horoscopul 2013 pentru Sagetator


Horoscop 2013 pentru Zodia Sagetatorului
Horoscop Zodia Sagetator 2013: General

Tendintele in acest an astrologic promit noi evolutii in viata si oportunitati de a depasi orice obstacol. Prima faza a lui Jupiter accentueaza aceasta tendinta, care va fi majorata de un Pluto treptat ascendent, permitandu-le celor nascuti in zodia Sagetator sa fie mult mai optimisti si sa uite de restrictii. Cu toate acestea, horoscopul 2013 pentru zodia Sagetator arata ca tot vei fi tentata sa te scufunzi in tristete. Veti simti o mare dorinta de siguranta personala si de a-ti pune in ordine viata.

Horoscop Zodia Sagetator 2013: Afaceri si cariera

In cariera vei merge mai departe, pentru ca horoscopul 2013 arata ca va fi un moment bun pentru a-ti demonstra tuturor talentul de a munci si de a te concentra asupra lucrurilor cu adevarat importante. Cariera ta este in prim-plan in gandurile tale. Pe de alta parte, nu ar trebui sa arati tuturor cat de greu este pentru tine sa obtii progrese mai mari, pentru a nu-ti atrage critici. In ceea ce priveste afacerile si cariera, in anul 2013 vei actiona la fel de repede precum gandesti si acesta ar putea fi motivul pentru care nativii din zodia Sagetator s-ar putea confrunta cu unele obstacole care vor aparea din graba lor de a realiza mult si repede. In Horoscop 2013 se arata ca este recomandat sa imparti in mod egal sarcinile de serviciu cu ai tai colegi, in scopul de a evita supraincarcarea mentala si a evita pesimismul care te caracterizeaza si pentru a reusi. Pe parcursul anului vor exista momente cand s-ar putea sa ai nevoie sa te opresti si sa iti tragi sufletul, astfel incat sa poti evalua procesul de munca si sa iti faci planuri pentru a progresa. Nu te concentrati pe detalii nesemnificative. Incepand din iunie 2013, proiectele tale iti vor aduce profit.


Horoscop Zodia Sagetator 2013: Dragoste

La inceputul anului, tonalitatea relatiei dumneavoastra cu caracter personal se va schimba usor. Greseala ta este ca iti pui prea multe intrebari la care nu este intotdeauna usor sa gasesti raspunsuri. Indiferent daca esti singura sau implicata intr-o relatie cu cineva, conditiile care iti vor permite sa iti consolideze relatia existenta sau sa creezi o noua relatie vor aparea, dar cu o singura conditie – sa fii gata pentru schimbare si compromis.
Horoscopul dragostei pentru anul 2013 arata ca nativele din zodia Sagetator vor deveni si mai atractive, astfel incat vei convinge si vei fascina persoanele care te intereseaza foarte usor; expresiile tale vor deveni chiar mai sincere, dar actiunile mai emotionale. Vacantele iti vor fi saturate cu dragoste. Este recomandat sa mergi la intalniri fara pretentii catre sfarsitul anului 2013. Atmosfera creata iti va creste nivelul de armonie interioara. Pentru tine, nu doar aspectul fizic este important, pentru ca esti in cautarea unei persoane sincere care sa se poata bucura de placerile simple ale vietii de zi cu zi. Iti este caracteristic sa fii blanda, atenta, diplomata si loiala, iar aceste trasaturi se vor accentua in anul 2013.


Horoscop Zodia Sagetator 2013: Finante si bani

In comparatie cu anul precedent, problemele financiare nu vor fi la fel de grele. Horoscopul banilor pentru 2013 arata ca pentru nativii din Sagetator conditiile care vor face ca situatia ta financiara sa fie mai stabila si mai usoara vor aparea si vor fi fructuoase, atata timp cat nu ratezi oportunitatile care iti vor aparea in cale. Nu uita ca ai intodeauna de ales. Cu toate acestea, trebuie sa te gandesti mereu la consecintele actiunilor tale financiare, in scopul de a evita riscurile. Ceea ce este facu, e bun facut - aceasta expresie este foarte potrivita pentru situatia ta? Din pacate nu ai suficienta rabdare pentru a te ocupa de documente financiare si pentru a-ti planifica pe termen lung cheltuielile. Daca anul trecut scopul tau a fost sa-ti rezolvi problemele financiare, in anul 2013 horoscopul banilor arata ca vei dori sa iei o pauza si sa te bucuri de rezultatele progresulor facute. De multe ori vor aparea in situatii cand cei din jur nu te vor intelege, iar pentru asta poti da vina pe pozitia planetelor din zodia ta.


Horoscop Zodia Sagetator 2013: Relatii interpersonale

In horoscop 2013 arata ca in ceea ce priveste relatile interpersonale, vei pune la inima vei pune multa pasiune in toate problemele legate de relatii apropiate, cu prietenii si familia. Veti fi in continuare afectata de Pluton, ceea ce te va face, uneori, te sacrifici, pentru a apara interesele anumitor oameni dragi tine. Horoscopul 2013 pentru Sagetator arata ca viata ta arata la fel ca o oglinda, chiar daca la inceput imaginea reflectata nu este identica cu ceea ce arati altora. Sfat: Inainte de a incepe sa ii aperi in orice mod posibil pe cei dragi, ar trebui sa evaluezi cu atentie totul, sau pur si simplu sa nu uiti sa iei in considerare si punctele lor slabe.


Horoscop Zodia Sagetator 2013: Sanatate si energie

Horoscopul sanatatii pentru 2013 arata ca in acest an va trebui sa fii foarte puternica. Unele lucruri, pur si simplu, nu vor fi posibil de evitat. De aceea, va trebui sa pui uneori o multime de efort pentru a-ti indeplini toate obligatiile. Sprijinul lui Saturn iti va permite sa iti imbunatatesti sanatatea , dar, in acelasi timp, aceasta va genera o anumita inertie referitoare la adevarata ta natura. Din cand in cand, Horoscopul sanatatii 2013 arata ca va trebui sa te ocupi de stres si sa incerci sa il eminini din viata ta, insa, per ansamblu, stresul nu iti va afecta sanatatea. In horoscopul energiei pe 2013 ase arata ca in ltimele trei luni ale anului vei simti o crestere a energiei mentale, care intr-un mod uimitor iti va spori potentialul creativ si te va face sa fii plina de noi idei pline de imaginatie. Starea generala a organismului va fi un alt motiv care te va mobiliza sa iti atingi obiective mult mai inalte si importante in anul 2013.

Citeste si:
Horoscop 2013 zodia Berbec
Horoscop 2013 zodia Taur
Horoscop 2013 zodia Gemeni
Horoscop 2013 zodia Rac
Horoscop 2013 zodia Leu
Horoscop 2013 zodia Fecioara
Horoscop 2013 zodia Balanta
Horoscop 2013 zodia Scorpion
Horoscop 2013 zodia Capricorn
Horoscop 2013 zodia Varsator
Horoscop 2013 zodia Pesti

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Horoscop

Ce declansaza anxietatea si stresul pentru fiecare zodie in parte

Te-ai intrebat vreodata cum se transforma oamen...

Horoscop

Horoscop Chinezesc 2010

Horoscop chinezesc 2010Afla ce se pregateste pe...

Celebs & Style

Mihaela Radulescu este un troll

Pentru prima data de cand a inceput circul medi...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.