Va aflati in:

Articole / Societate

Cum se utilizeaza Bitcoin

Publicat: 20.09.2018

cum_se_utilizeaz259_bitcoin
Bitcoin a fost prima moneda digitala care a eliminat complet intermediarii. Prin evitarea bancilor si a procesatorilor de plati, Bitcoin a dezvoltat o piata descentralizata, la nivel mondial, care necesita doar o conexiune la internet. Pentru a incepe sa folositi criptomoneda, trebuie sa achizitionati o anumita criptomoneda sau mau multe criptomonede. De exemplu, puteti cumpara bitcoin cu cardul si sa va configurati un portofel digital in care doriti sa le stocati. La fel se intampla si cu Bitcoin. Din acel moment, puteti utiliza depozitele de criptomonede ca pe o investitie sau le puteti folosi oriunde ele sunt acceptat ca metoda de plata. Sa vedem cum ne putem folosi de exemplu de Bitcoin.

1. Puteti sa cumparati Bitcoin online direct de pe site-uri web utilizand un card sau prin transfer bancar. Limitele cantitatii de Bitcoin pe care le puteti cumpara variaza in functie de site-urile de pe care le achizionati.

2. Pastrati portofoliul in siguranta. Indiferent cat de sigur este potrofoliul dumneavoastra, il puteti face tot mai sigur. Faceti copii de rezerva periodice ale portofelului dumneavoastra Bitcoin si stocati mai multe copii de siguranta in mai multe locatii, astfel incat sa aveti in continuare acces.
De exemplu, puteti pastra o copie de rezerva a portofelului dumneavoastra la domiciliu, iar altul la serviciu (cu conditia sa aveti un loc pentru a-l mentine in siguranta). Ati putea sa pastrati o copie de rezerva si in torpedoul masinii. De asemenea, va recomandam sa lasati un backup in grija unui prieten de incredere sau a unui membru al familiei.
Orice copie de siguranta pe care o pastrati online ar trebui, de asemenea, sa fie criptata. Utilizati o parola puternica si adaugati autentificarea cu doi factori ori de cate ori este posibil.

3. Faceti achizitii online utilizand Bitcoin. Multi comercianti cu amanuntul online si furnizori de servicii, inclusiv Microsoft, accepta Bitcoin ca plata. Cand cautati un site de cumparaturi online, cautati sigla Bitcoin.
Numarul de comercianti cu amanuntul si furnizorii de servicii care accepta Bitcoin creste in fiecare zi, deci daca unul dintre site-urile dumneavoastra preferate nu accepta Bitcoin acum, s-ar putea ca acest lucru sa se schimbe. De asemenea, ati putea dori sa trimiteti o sugestie centrului pentru suport clienti, solicitand acceptarea de Bitcoin.

4. Pastrati depozitul de Bitcoin si asteptati ca valoarea acestuia sa creasca. Deoarece criptocuritatile sunt volatile, exploatarea Bitcoin ca investitie poate fi destul de riscanta. Cu toate acestea, daca sunteti dispus sa urmariti cu atentie piata, puteti obtine un profit considerabil.
Fiti atenti la companiile sau site-urile web din strainatate care pretind ca va vor dubla portofoliul, vor oferi o rata ridicata a dobanzii sau va vor ajuta sa va investiti Bitcoin pentru un profit mare. Cele mai multe dintre aceste site-uri si companii sunt inselatorii sau scheme piramidale. S-ar putea sa vedeti o rata buna de returnare pentru cateva luni, dar apoi va scadea la nimic.

5. Faceti donatii caritabile in Bitcoin. Exista numeroase organizatii de caritate si organizatii nonprofit care accepta donatii in diferite criptomonede, inclusiv Bitcoin.

6. Gasiti comercianti care accepta Bitcoin. Pe masura ce Bitcoin devine mai stabil si creste in popularitate, din ce in ce mai multi comercianti cu amanuntul si furnizori de servicii accepta Bitcoin ca plata.
Ca sa gasiti comercianti cu amanuntul online, cautati logo-ul Bitcoin alaturi de logo-urile cardurilor de credit cel mai desc folosite la metdele de plata abunurilor si a serviciilor.

Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Societate

Poluarea electrica in lumea moderna

Poluarea electrica este o problema care incepe...

Societate

Incalzirea globala este o realitate!

Cu fiecare zi care trece ajung din ce in ce ma...

Celebs & Style

A murit Mircea Albulescu

Mircea Albulescu a murit astăzi, 8 Aprilie...

Tu faci diferenta!

Ce sunt ciocurile la coloana?

Eva, o cititoare de-ale noastre ne-a trimis urm...

Tu faci diferenta!

Violenta verbala poate fi un motiv de divort?

"Violenta verbala ppate fi un motiv de div...

Newsletter elady

Coafuri de mireasa 2019

Trendurile in materie de coafuri de mireasa 2019 impun modele de frizuri destinate mireselor cu par lung. In moda 2019 de poarta foarte mult coafurile de mireasa romantice, cu accente fine, dar si flower-power, miresele purtand in par flori. Vezi cele mai frumoase coafuri de mireasa 2019!

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

Modele de inele de logodna la moda

Inelul de logodna este purtat de femeie la mana stanga, pe degetul inelar si simbolizeaza faptul ca aceasta urmeaza sa se casatoreasca. In societatea moderna, barbatul daruieste inelul de logodna viitoarei sale sotii dupa ce aceasta i-a acceptat cererea in casatorie.