Ciulama de pui cu ciuperci
Publicat: 09.10.2007
Ingrediente necesare:
- carne de pui
- ciuperci
- smantana
- condimente dupa gust
Se inabusa carnea de pui in apa cu ulei. Dupa ce s-a fiert carnea pe jumatate se pun ciupercile. Se adauga apa doar daca este necesar, pentru ca ciupercile lasa multa apa.
Se mai fierb impreuna cateva minute. Apoi se adauga smantana si se mai tine 2-3 minute pe foc, nu mai mult, pentru ca se branzeste smantana!
Puteti condimenta macarea dupa gust cu: piper boabe, foi de dafin.
Pofta buna!
©Reproducerea fara acord strict interzisa!
Sursa: Copyright © eLady.ro - Retete Montignac

Comentarii postate (0)
Retete de slabire

Dovlecei cu umplutura Roquefort (reteta Montignac / pentru diabetici)
Delicios, low-carb, o reteta sanatoasa si pentr...
Cele mai citite
Familie

Ce bunuri putem amaneta pentru a iesi dintr-un impas financiar?
In prezent, multi oameni aleg sa amaneteze anum...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie
Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails