Vinete cu telemea la cuptor
Publicat: 08.10.2007
Ingrediente necesare:
- vinete
- rosii
- ceapa
- usturoi
- plante proaspete (busuioc)
- telemea
Se taie vinetele de-a lungul in fasii nu prea subtiri si se pun intr-o tava sau forma termorezistenta. Peste ele se pun felii mai groase de rosii, apoi ceapa taiata pestisor si usturoiul tocat marunt. Se presara plante proaspete tocate pe deasupra, apoi telemea sfaramata cu mana. Se uda totul cu niste supa, se toarna si putin ulei de masline si se da la cuptorul preincalzit (200°C) pentru 30-45 de minute.
Se pot manca ca atare sau se pot servi ca garnitura pentru friptura de miel.
Reproducerea fara acord strict interzisa!
Sursa: Copyright © eLady.ro - Retete Montignac
(0 / 5)
Comentarii postate (0)
Retete de slabire
Retete Monti: Pui inabusit cu smantana si rosii uscate la soare
Aceasta reteta montignac de pui inabusit ...
Cele mai citite
Celebs & Style
Jennifer Aniston si George Clooney, impreuna intr-un avion privat
Poate ca acest zbor va fi mers putin mai bine....
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti
Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!
Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails
Comenteaza
Print
