Vinete cu telemea la cuptor
Publicat: 08.10.2007
Ingrediente necesare:
- vinete
- rosii
- ceapa
- usturoi
- plante proaspete (busuioc)
- telemea
Se taie vinetele de-a lungul in fasii nu prea subtiri si se pun intr-o tava sau forma termorezistenta. Peste ele se pun felii mai groase de rosii, apoi ceapa taiata pestisor si usturoiul tocat marunt. Se presara plante proaspete tocate pe deasupra, apoi telemea sfaramata cu mana. Se uda totul cu niste supa, se toarna si putin ulei de masline si se da la cuptorul preincalzit (200°C) pentru 30-45 de minute.
Se pot manca ca atare sau se pot servi ca garnitura pentru friptura de miel.
Reproducerea fara acord strict interzisa!
Sursa: Copyright © eLady.ro - Retete Montignac

Comentarii postate (0)
Retete de slabire

Pui picant Montignac in sos de usturoi
Puiul picant in sos de usturoi este o reteta Mo...
Cele mai citite
Celebs & Style

Hilary Duff si Mike Comrie divorteaza
Cantareata si actrita americana Hilary Duff di...
Povesti

"Tanara musulmana activa sexual, cu batic lipit pe cap, caut occidental pentru casatorie si convertire la Islam"
De mult vroiam să vă împăr...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta
Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails