Va aflati in:

Articole / Societate

Daruri de la Mos Nicolae

Publicat: 03.12.2011

daruri de la Mos Nicolae, copii cuminti, ce daruri primesc copii de la Mos Nicolae


In seara de 5 spre 6 Decembrie, toti copiii trebuie sa aibe ghetutele curate si puse la ferestre. Inca din timpul zilei, mamicile isi ajuta copiii in aceasta anevoioasa si complicata treaba, pentru ca Mos Nicolae nu pune daruri frumoase decat in cizmulitele copiilor cuminti si harnici..

Ce primesc copiii cuminti de Mos Nicolae
Seara de Mos Nicolae e prima seara magica a lunii Decembrie. Mos Nicolae vine intotdeauna cu primele portocale, cu cizmulite si sosetele, manusi, fulare, dulciuri, bomboane si carti de colorat sau carti cu povesti. Jucariile le aduce mai tarziu Mos Craciun, fratele mai mare al lui Mos Nicolae, si daca Mos Nicolae ar face greseala sa le aduca si el jucarii, Mos Craciun ar fi foarte, foarte suparat.

Ce primesc copiii care nu au fost cuminti de la Mos Nicolae
Ei, copiii obraznici au de suferit, pentru ca Mos Niculae este un Mos foarte serios si nu glumeste deloc cand e vorba de copii neascultatori!
Cine nu a fost cuminte de-a lungul anului, cine nu si-a curatat si lustruit cizmulitele si nu le-a pus frumos la fereastra, va primi in dar o ceapa degerata! Mare pedeaspa, insa meritata, pentru ca nu ar fi corect ca toti sa primeasca daruri cand nu toti au fost harnicuti si acultatori.
Iar copiii care au fost cu adevarat rai, cei care nu ii asculta deloc de parinti si bunici si fac numai pozne, primesc in dar o o nuielusa! Grozava treaba, pentru ca nuielusa nu prevesteste nimic bun!

De aceea, copii, trebuie sa fiti cuminti si sa va ascultati parintii si bunicii tot timpul anului, pentru ca cei doi Mosi, Mos Nicolae si Mos Craciun, au puteri magice si va vad tot timpul: si atunci cand sunteti cuminiti, si atunci cand faceti boroboate!
Ei, acum ce faceti? Dati fuguta, cereti mamicilor voatsre ce este necesar si treceti la curatatul si lustruitul ghetutelor si al cizmulitelor! Fuguta!

Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Societate

Top 5 motive pentru care merita sa cumperi flori online in Bucuresti

Adesea, suntem mult prea grabiti pentru a mai f...

Celebs & Style

Marc Anthony are o noua iubita

Marc Anthony are o noua iubita: Modelul Shanno...

Calatorii si Vacante

Cum sa strangi bani pentru vacanta de vara mult visata

Tuturor ne plac vacantele si cu totii ne-am dor...

Calatorii si Vacante

Locatii de vis pentru strainii care viziteaza Romania

Romania ascunde pe meleagurie sale multe locuri...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa alegi salonul perfect pentru cea mai importanta zi din viata ta?

Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata tinerilor care decid sa-si uneasca destinele atat in fata lui Dumnezeu, cat si in fata celor dragi. Pe langa ceremonia de la Starea Civila si cea de la biserica, petrecerea este un aspect esential, de care mirii trebuie sa se preocupe cu multa atentie.