Va aflati in:

Articole / Editorial

Telefonul nostru, stapanul nostru

Publicat: 03.09.2019

Telefonul nostru, stapanul nostru
Când ai o durere de dinți, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să fii frecat la cap. La fel și când intri la wc să îți faci nevoile și iei telefonul cu tine, să îți țină de urât. Dacă mai suferi și de constipație, ultimul lucru pe care ți l-ai putea dori să se întâmple e să înceapă să ți se zbată în mâini smartfonul ca un pește pe uscat. Evident nu poți răspunde și asta creează premisele unei potențiale catastrofe planetare...

La fel de iritant îi e bipăitul când un amic îți trimite un set complet de 100 de fotografii. Nu contează că sunt pisici, căței sau femei goale. Sau glume. Mulți MB care îți inundă memoria telefonului când ești in vreo întâlnire sau ședință importantă. Sau când oboseala își spune cuvântul și ațipești.
Atunci îți va suna sau bipăi enervant telefonul. În general pentru că cineva se plictisește de moarte și se gândește că e momentul potrivit să îți ciufulească și ție zenul.

Dacă mai ai parte de părinți, parteneri de viață sau prieteni exagerat de grujulii sau de-a dreptul isterici, să nu răspunzi la mesaje sau apeluri e un fapt comparabil cu eresul primordial.

Pe vremuri lumea știa că trebuie să evite să te sune la anumite ore. Nici nu intra așa de repede în trepidații dacă nu răspundeai din motiv de diaree sau somn. Cine te cauta mai încerca să dea de tine după câteva ore.
Convorbirile erau scumpe și conversațiile trebuiau să fie scurte și eficiente.
Acum însă, cu atâtea metode de comunicare prin aplicații de tot felul, am devenit toți experți în mâncatul nervilor și al timpului celorlalți.

De aceea, să nu răspunzi oricărui apel sau SMS e ceva absolut inadmisibil. Impardonabil.

Ce dacă ai treabă? Ce dacă te simți ca o baterie golită de energie? Ce dacă ești în cadă? Ce dacă ești la volan?
Intotdeauna se va găsi cineva să îți scoată ochii că nu ai răspuns instantaneu chemării!
Că doar de asta ai telefon mobil, nu?!

Da, ati ghicit. Acum am o durere de dinți teribilă și mi-aș fi dorit să pot trage un pui de somn. Dar mi-a bipâit și sunat apoteotic telefonul...
Text: Diana (ma puteti urmari si pe facebook)
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Editorial

De ce alegem drumul cel drept?

Ne sperie necunoscutul. Ne-ar placea sa stim ce...

Celebs & Style

Halle Berry va lansa o linie de lenjerie intima

Actrita Halle Berry va lansa in 2015 in magazi...

Animale de companie

20 de lucruri esentiale pentru iubitorii de caini

Aceste 20 de lucruri sunt esentiale si toti iu...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa alegi o formatie pentru nunta ta

Sunt zeci sau poate sute de formatii de nunta ce pot fi alese pentru o petrecere senzationala, insa cum puteti face alegerea potrivita in materie de muzica si distractie? Va oferim noi o sugestie: cu un strop de indrazneala si dupa o cercetare amanuntita a pietei...