Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Resturi de carne cu sos de ceapa

Publicat: 18.12.2008

Ingrediente pentru reteta Montignac Resturi de carne cu sos de ceapa
vreo 1/2 kg resturi decarne (din supa, de la fripturi de a ramas de maxim o zi si nu s-a mancat)
ulei
6 cepe
niste vin alb
3 linguri smantana
patrunjel verde (sau alte plante, dupa preferinta)
un pic de otet balsamico
sare, piper
parmezan ras
facultativ: fasole alba fiarta

Cum se face reteta Montignac Resturi de carne cu sos de ceapa
Carnea se taie felii, apoi se marunteste cat se poate de bine.
Ceapa se taie pestisori si se inabusa in putin ulei, se stinge cu vin. Se adauga smantana si se face in blender o pasta din ea. Se sareaza, pipereaza, adauga putin otet balsamico si patrunjelul tocat.
Se pune intr-o forma termorezistenta un strat de carne, apoi unul de sos si tot asa. Se presara cu putin parmezan si se da la cuptorul preincalzit (220°C) 15-18 minute.
Cine vrea sa puna si fasole, o pune intre carne si sos.
Eu am mai stropit totul cu niste ulei de dovleac.
Se potriveste de minune cu muraturi.

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Retete de slabire

Limba picanta la cuptor

O mancare Montignac condimentata, placuta si fo...

Celebs & Style

A murit Mircea Albulescu

Mircea Albulescu a murit astăzi, 8 Aprilie...

Casa si Gradina

5 metode de a crea un decor placut in gradina

Intotdeauna mi-am dorit un decor de vis in grad...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...