Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Resturi de carne cu sos de ceapa

Publicat: 18.12.2008

Ingrediente pentru reteta Montignac Resturi de carne cu sos de ceapa
vreo 1/2 kg resturi decarne (din supa, de la fripturi de a ramas de maxim o zi si nu s-a mancat)
ulei
6 cepe
niste vin alb
3 linguri smantana
patrunjel verde (sau alte plante, dupa preferinta)
un pic de otet balsamico
sare, piper
parmezan ras
facultativ: fasole alba fiarta

Cum se face reteta Montignac Resturi de carne cu sos de ceapa
Carnea se taie felii, apoi se marunteste cat se poate de bine.
Ceapa se taie pestisori si se inabusa in putin ulei, se stinge cu vin. Se adauga smantana si se face in blender o pasta din ea. Se sareaza, pipereaza, adauga putin otet balsamico si patrunjelul tocat.
Se pune intr-o forma termorezistenta un strat de carne, apoi unul de sos si tot asa. Se presara cu putin parmezan si se da la cuptorul preincalzit (220°C) 15-18 minute.
Cine vrea sa puna si fasole, o pune intre carne si sos.
Eu am mai stropit totul cu niste ulei de dovleac.
Se potriveste de minune cu muraturi.

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Retete de slabire

Frigarui picante de pui Montignac (reteta pentru diabetici)

Daca te uiti cum arata aceste frigarui de pui n...

Retete de slabire

Mancare de linte Montignac cu ceapa verde

Exista foarte multe feluri de a gati lintea. el...

Celebs & Style

Aretha Franklin s-a stins la varsta de 76 de ani

Aretha Franklin a murit la varsta de 76 de ani...

Relatii & Sex

10 lucruri de facut pentru o relatie mai buna si mai fericita

Incepeti o noua relatie cu cineva cu care va bu...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.