Snitel Montignac de vinete cu mozarella
Publicat: 03.06.2007
Etichete:
2 oua
150 g mozarella
10 frunze de busuioc
60 g parmezan
ulei
sare, piper
Vinetele se taie in felii de cca. 3 mm, se presara cu sare, se lasa la scurs o ora, se clatesc cu apa si se sterg cu hartie de bucatarie.
Ouale se bat intr-un castron cu sare si piper.
Mozarella se taie felii subtiri. Se iau cate 2 felii de vanata egale ca marime,.
Se pune mozarella si frunze de busuioc intre feliile de vinata, se apasa cu mana si se da prin ou, apoi prin parmezan ras.
Se prajesc in ulei.
Reteta publicata pe forum la 19 Dec. 2005
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord interzisa
Sursa: Copyright © eLady.ro - Luana Karina - Retete Montignac
(0 / 5)
Comentarii postate (0)
Retete de slabire
Mancare de linte Montignac cu ceapa verde
Exista foarte multe feluri de a gati lintea. el...
Cele mai citite
Celebs & Style
Bradley Cooper a dansat cu Alice Eve la petrecerea de dupa BAFTA
Un nou cuplu s-a nascut? Dupa premiile BAFTA, ...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti
Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?
Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails
Comenteaza
Print
