Cotlete a la Cluj
Publicat: 18.12.2008
4 cotlete sau un muschiulet de porc taiat in medalioane
2 cepe (rosii daca se poate)
ulei
2 ardei grasi sau kapia
100 g prosciutto taiat in bucatele nu prea mici
100 g kaiser
100 ml smantana
boia de ardei, sare
Cum se face reteta Montignac de Cotlete a la Cluj
Se prajeste carnea pe ambele parti si se scoate din tigaie.
Se pune ceapa taiata rondele fine, ardeii taiati fideluta, kaiserul si sunca.
Se presara bine cu boia de ardei, sarea, se amesteca, se adauga smantana si se lasa la foc mic-mijlociu, cu capac, cam 15 minute.
Se adauga carnea, se amesteca si se da la cuptor (180°C) 15 minute.
Sursa: Copyright © eLady.ro - Cotlete a la Cluj

Comentarii postate (0)
Cele mai citite
Celebs & Style

Kristen Stewart si Kat Von D: Gemenele din rochiile Derek Lam
O rochie care sa fie serioasa eleganta in acel...
Povesti

Berea pune in pericol starea de sanatate a barbatilor
Consumul de bere este benefic sanatatii deoare...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie
Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails