Cotlete a la Cluj
Publicat: 18.12.2008
4 cotlete sau un muschiulet de porc taiat in medalioane
2 cepe (rosii daca se poate)
ulei
2 ardei grasi sau kapia
100 g prosciutto taiat in bucatele nu prea mici
100 g kaiser
100 ml smantana
boia de ardei, sare
Cum se face reteta Montignac de Cotlete a la Cluj
Se prajeste carnea pe ambele parti si se scoate din tigaie.
Se pune ceapa taiata rondele fine, ardeii taiati fideluta, kaiserul si sunca.
Se presara bine cu boia de ardei, sarea, se amesteca, se adauga smantana si se lasa la foc mic-mijlociu, cu capac, cam 15 minute.
Se adauga carnea, se amesteca si se da la cuptor (180°C) 15 minute.
Sursa: Copyright © eLady.ro - Cotlete a la Cluj

Comentarii postate (0)
Retete de slabire

Retete Montignac/pentru diabet: Prajitura cremoasa de ciocolata
Prajitura cremoasa de ciocolata este un desert ...
Cele mai citite
Gastronomie

De ce ai nevoie pentru ca gatitul sa ti se para simplu
Gatitul poate parea o sarcina complicata si des...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?
Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails