Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Medalioane de porc cu cascaval si sunca

Publicat: 08.10.2007

Daca vreti sa va rasfatati iubitul cu o cina romantica si delicioasa, va recomandam aceasta reteta Montignac. Este usor de facut, nu necesita mult timp si arata foarte apetisant.

Ingrediente necesare:

  • 6 steakuri mai subtirele sau 8 medalioane (medalioanele din muschiulet) de porc
  • ulei
  • mustar de Dijon
  • 250 g sunca afumata taiata cubulete
  • 1 ceapa mijlocie tocata marunt
  • 75-100 g cascaval ras (de exepmplu Emmentaler)
  • 1 ou si un galbenus
  • 100 ml frisca lichida (sau smantana)
  • plante aromate dupa gust
Mod de preparare:
Carnea se prajeste in putin ulei pe o parte (nu foarte tare). Se scoate, se sareaza, pipereaza si se aseaza cu partea prajita in jos intr-o forma termorezistenta, nu foarte aproape una de alta, se unge cu mustar.
In tigaia in care s-a prajit carnea se pune ceapa si sunca, se unduiesc.
Intr-un bol se amesteca cascavalul, ceapa, sunca, ouale, frisca si plantele.
Din amestecatura asta se pune pe fiecare bucata de carne si se da la cuptorul preincalzit pe la 200°C.

©Reproducerea fara acord strict interzisa!


Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Retete de slabire

Crema de vanilie si lamaie Montignac / pentru diabetici

Mai jos aveti o reteta de rema de vanilie si la...

Celebs & Style

A murit Mircea Albulescu

Mircea Albulescu a murit astăzi, 8 Aprilie...

Gastronomie

Carnati de casa (cu sau fara mat)

In mod sigur va plac carnatii, dar cei din come...

Gastronomie

Reteta de Fanouropita

Ai pierdut ceva sau pe cineva? Fa aceasta praji...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.