Montignac: Orez cu prune uscate
Publicat: 03.06.2007
Etichete:
- o ceapa
- 2 cesti (tip ceasca de cafea) orez conform
- 2 sau 3 cesti prune uscate
- sare
- fructoza
Se taie o ceapa marunt si se pune la fiert impreuna cu 2 cesti (de cafea) de orez conform. Dupa ce orezul se umfla putin se adauga 2-3 cesti de prune uscate.
Se fierbe mancarea de pune Montignac pana ce coaja de la prune se poate patrunde usor cu o furculita.
Se adauga dupa gust sare si fructoza.
Reteta publicata pe forum in Mar 20 2006, 04:29 PM
Copyright © Ala80
Reproducerea fara acord strict interzisa!
Sursa: Copyright © eLady.ro - Montignac: Orez cu prune uscate

Comentarii postate (0)
Cele mai citite
Celebs & Style

Keanu Reeves, star in trei filme noi in 2015
Dupa ce l-au vazut in John Wick, fanii lui Kean...
Societate

De unde poti obtine, rapid si ieftin, o fisa medicala pentru permisul auto?
Daca urmezi cursurile unei scoli de soferi, sau...
Societate

Cele mai frumoase si mai putin cunoscute pietre semipretioase
Doriti sa va impodobiti cu ceva cu adevarat uni...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment
Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails