Pollo alla Milanese
Publicat: 18.12.2008

2 bucati piept de pui
1 ou
patrunjel proaspat
ulei de masline
1 catel usturoi
faina de soia
sare
piper
1 lamaie
Mod de preparare reteta Montignac Pollo alla Milanese
Se taie pieptul de pui in felii si se bat pana cand ajung la max 0,5 cm grosime.
Intr-o farfurie adanca se bate oul impreuna cu sarea, piperul, patrunjelul si usturoiul tocate marunt si se adauga faina de soia pana cand amestecul are consistenta unui aluat de clatite.
Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie si se pun la prajit snitelele, dupa ce au fost tavalite prin amestecul de mai sus.
Se prajesc pe ambele parti, pana cand capata o culoare placura, aurie.
Se stropesc cu zeama de lamaie, inainte de a fi servite
Vinuri recomandate: albe/ seci
Italienesti: Verdicchio, Frascati, Soave
Sursa: Copyright © eLady.ro - reteta Montignac Pollo alla Milanese

Comentarii postate (0)
Retete de slabire

Lapte de pasare cu ciocolata Dukan
Tii dieta Dukan si ti-e pofta de ceva dulce? eL...
Cele mai citite
Familie

De ce spunem lucruri dureroase atunci cand ne certam
Poate ca nu as sti atat de bine sa descriu sent...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie
Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails