Pollo alla Milanese
Publicat: 18.12.2008

2 bucati piept de pui
1 ou
patrunjel proaspat
ulei de masline
1 catel usturoi
faina de soia
sare
piper
1 lamaie
Mod de preparare reteta Montignac Pollo alla Milanese
Se taie pieptul de pui in felii si se bat pana cand ajung la max 0,5 cm grosime.
Intr-o farfurie adanca se bate oul impreuna cu sarea, piperul, patrunjelul si usturoiul tocate marunt si se adauga faina de soia pana cand amestecul are consistenta unui aluat de clatite.
Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie si se pun la prajit snitelele, dupa ce au fost tavalite prin amestecul de mai sus.
Se prajesc pe ambele parti, pana cand capata o culoare placura, aurie.
Se stropesc cu zeama de lamaie, inainte de a fi servite
Vinuri recomandate: albe/ seci
Italienesti: Verdicchio, Frascati, Soave
Sursa: Copyright © eLady.ro - reteta Montignac Pollo alla Milanese

Comentarii postate (0)
Retete de slabire

Pui picant Montignac in sos de usturoi
Puiul picant in sos de usturoi este o reteta Mo...
Cele mai citite
Calatorii si Vacante

Vacanta in Grecia? Insula Rhodos!
Vremea a inceput sa se incalzeasca, lenea se fa...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!
Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails