Snitel Montignac de vinete cu mozarella
Publicat: 03.06.2007
Etichete:
2 oua
150 g mozarella
10 frunze de busuioc
60 g parmezan
ulei
sare, piper
Vinetele se taie in felii de cca. 3 mm, se presara cu sare, se lasa la scurs o ora, se clatesc cu apa si se sterg cu hartie de bucatarie.
Ouale se bat intr-un castron cu sare si piper.
Mozarella se taie felii subtiri. Se iau cate 2 felii de vanata egale ca marime,.
Se pune mozarella si frunze de busuioc intre feliile de vinata, se apasa cu mana si se da prin ou, apoi prin parmezan ras.
Se prajesc in ulei.
Reteta publicata pe forum la 19 Dec. 2005
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord interzisa
Sursa: Copyright © eLady.ro - Luana Karina - Retete Montignac

Comentarii postate (0)
Retete de slabire

Reteta Montignac: Ciuperci umplute cu branza
O reteta foarte gustoasa si adaptabila: Re...
Cele mai citite
Celebs & Style

Gwyneth Paltrow e o persoana plina de haz
Cunoscuta actrita Gwyneth Paltrow este poate p...
Produse

Secco Center, magazinul online pentru orice tip de masina
Orice masina, indiferent de anul de fabricatie,...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie
Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails