Snitel Montignac de vinete cu mozarella
Publicat: 03.06.2007
Etichete:
2 oua
150 g mozarella
10 frunze de busuioc
60 g parmezan
ulei
sare, piper
Vinetele se taie in felii de cca. 3 mm, se presara cu sare, se lasa la scurs o ora, se clatesc cu apa si se sterg cu hartie de bucatarie.
Ouale se bat intr-un castron cu sare si piper.
Mozarella se taie felii subtiri. Se iau cate 2 felii de vanata egale ca marime,.
Se pune mozarella si frunze de busuioc intre feliile de vinata, se apasa cu mana si se da prin ou, apoi prin parmezan ras.
Se prajesc in ulei.
Reteta publicata pe forum la 19 Dec. 2005
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord interzisa
Sursa: Copyright © eLady.ro - Luana Karina - Retete Montignac

Comentarii postate (0)
Retete de slabire

Salata Montignac de iarna cu piept de pui
In aceasta perioada de trecere de la iarna la p...
Cele mai citite
Celebs & Style

Michael Clarke Duncan a murit la 54 de ani
Michael Clarke Duncan, starul din filme precum...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta
Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails