Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Varza anatolica la cuptor Montignac

Publicat: 04.06.2007

1 varza cam de 1 kg
ulei sau untura
200 ml supa
3 cepi
400-500 carne tocata (porc sau vita sau amestecata, dupa gust)
4 linguri bulion
200 g telemea/branza burduf/Feta
3 oua
200 ml lapte
boia ardei, sare, piper

Varza se taie fideluta si se prajeste in ulei/untura amestecandu-se sa nu se prinda. Se adauga sare, piper, boia si 100 ml din supa. Se lasa acoperit la fiert pe foc mic ca. 20 min.
Ceapa se taie mic si se prajeste cu carmea tocata. Se adauga sare, piper.
Cuptorul se preincalzeste (180°C).Copyright©elady.ro
Intr-o forma termorezistenta se pune un strat de varza, unul de carne, iar varza. Restul de supa se amsteca cu bulionul si se pune deasupra verzei. Branza se sfarama in bucatele nu f. mici si se pune pe de-asupra. Ouale se amesteca cu laptele si se toarna si ele peste toata compozitia. Se da cuptor pe sina de jos 30 min.
Se serveste cu smantana.
Reteta publicata pe forum la Sep 17 2006, 10:10 PM
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 2.

Comentarii postate (2)
Aloiv - 19/05/2016

Vis!

Aloiv - 19/05/2016

Vis!

Retete de slabire

Reteta Montignac / pentru diabetici: Ali Nazik (Alinazik)

Ali Nazik (Alinazik) este o reteta turceasca, o...

Retete de slabire

Retete Monti: Salata simpla de oua

Reteta de salata simpla de oua monti este, as...

Celebs & Style

Fergie este gravida

E oficial, Fergie este insarcinata! Cantareata...

Celebs & Style

Robert Pattinson, imaginea Dior

Robert Pattinson, iubitul actor de cinema brit...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.