Rulada de somon afumat cu spanac
Publicat: 29.07.2007
Ingrediente
- 450 g spanac congelat (fara vreun adaos)
- 2 oua
- 200 g cascaval - alegeti unul cu un gust nu prea puternic
- 200 g branza tip Almette cu plante (sau branza de vaci frecata cu smantana si plante)
- 250 - 300 g somon afumat taiat in felii subtiri
Mod de preparare
Se amesteca spanacul cu ouale batute si se intinde pe o tava acoperita cu hartie de pergament.
Cascavalul se rade si se presara pe deasupra spanacului.
Se da la cuptorul preincalzit (200°C) circa 15 minute, pana cascavalul este brun-auriu.
Se lasa la racit, apoi se unge cu Almette si se acopera cu felii de somon.
Se ruleaza cu grija si se imbraca strans in folie de aluminiu.
Se lasa la frigider in jur de 8 ore.
Copyright © Kalua
Reproducerea strict interzisa!
Sursa: Copyright © eLady.ro&Luana Karina: Retete de slabire
Comentarii postate (0)
Cele mai citite
Celebs & Style
Emma Stone si Benedict Cumberbatch intr-un nou film horror
Amatorii filmelor horror vor fi fericiti. Guill...
Editorial
Sper sa inveti sa-ti iubesti inima franta
Sper sa inveti sa iti iubesti rupturile din suf...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti
Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?
Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.
Frumusete - Ultimele Articole
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails
- Cum sa obtii un abdomen plat: liposuctia poate fi solutia de care ai nevoie