Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Bomboane Montignac tip Rafaello

Publicat: 29.07.2007

  • 400 g branza de vaci/urda bine stoarse de zer
  • 75 g unt
  • 3-4 linguri fructoza
  • 1 pachetel migdale fara pielita
  • 1 pachet nuca de cocos macinata
  • cateva visine zdrobite

    Nota: Cantitatile sunt oarecum orientative, in functie de cat de moale si de acra este branza.
    Reteta este exclusiv potrivita fazei a doua a regimului Montignac.

Mod de preparare
1/3 din nuca de cocos se amesteca cu 1 lingurita rasa de cacao; 1/3 se pune in alt castronel, se stropeste cu sucul de la cateva visine zdrobite si se lasa sa se usuce putin, iar restul de 1/3 din cocos se lasa cum e.
Se marunteste bine branza/urda, se adauga fructoza si untul (nu de la frigider) si se framanta cu mana.
Se modeleaza bilutele, in fiecare se pune cate o migdala intreaga, apoi se tavalesc prin nuca de cocos. Se pun pe un platou si se dau 1 ora la frigider.
Sunt si tare frumoase, o parte albe, o parte maro si o parte rosii.
Si mai ales nu trebuie stat pe langa aragaz pentru ele.
Copyright © Leea
Reproducerea fara acord strict interzisa!

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara