Fasole in sos de branza pe vinete
Publicat: 09.10.2007
Ingrediente necesare:
- fasole uscata
- vinete
- ulei
- branza cu mucegai albastru (Gorgonzola)
- patrunjel verde
Fasolea uscata se inmoaie si fierbe. Vinetele se taie de-a lungul in felii si se prajesc (puteti unge vinetele cu o pensula cu ulei de masline, iar apoi sa le dati la cuptor). Cand fasolea s-a fiert, se scurge de apa. Intr-o oala sau tigaie se topeste la foc mic branza cu mucegai albastru (Gorgonzola) si se amesteca cu fasolea.
Se pune fasolea pe feliile de vanata; se presara patrunjel verde tocat deasupra.
©Reproducerea fara acord strict interzisa!
Sursa: Copyright © eLady.ro - Retete Montignac

Comentarii postate (0)
Retete de slabire

Lapte de pasare cu ciocolata Dukan
Tii dieta Dukan si ti-e pofta de ceva dulce? eL...
Retete de slabire

Pui picant Montignac in sos de usturoi
Puiul picant in sos de usturoi este o reteta Mo...
Cele mai citite
Familie

De ce spunem lucruri dureroase atunci cand ne certam
Poate ca nu as sti atat de bine sa descriu sent...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?
Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails