Fasole in sos de branza pe vinete
Publicat: 09.10.2007
Ingrediente necesare:
- fasole uscata
- vinete
- ulei
- branza cu mucegai albastru (Gorgonzola)
- patrunjel verde
Fasolea uscata se inmoaie si fierbe. Vinetele se taie de-a lungul in felii si se prajesc (puteti unge vinetele cu o pensula cu ulei de masline, iar apoi sa le dati la cuptor). Cand fasolea s-a fiert, se scurge de apa. Intr-o oala sau tigaie se topeste la foc mic branza cu mucegai albastru (Gorgonzola) si se amesteca cu fasolea.
Se pune fasolea pe feliile de vanata; se presara patrunjel verde tocat deasupra.
©Reproducerea fara acord strict interzisa!
Sursa: Copyright © eLady.ro - Retete Montignac
(0 / 5)
Comentarii postate (0)
Retete de slabire
Supa italieneasca Montignac de dovlecel cu busuioc
S-ar putea sa te uiti la fotografie si sa spui ...
Cele mai citite
Celebs & Style
Bradley Cooper a dansat cu Alice Eve la petrecerea de dupa BAFTA
Un nou cuplu s-a nascut? Dupa premiile BAFTA, ...
Casa si Gradina
Ce nu ti-a spus nimeni despre transportul mobilei
Mutarea intr-o casa noua sau pur si simpl...
Casa si Gradina
Tipuri de aparate de aer conditionat potrivite pentru locuinta ta
Suntem in plina vara, temperaturile cresc de la...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti
Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?
Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails
Comenteaza
Print
