Fasole in sos de branza pe vinete
Publicat: 09.10.2007
Ingrediente necesare:
- fasole uscata
- vinete
- ulei
- branza cu mucegai albastru (Gorgonzola)
- patrunjel verde
Fasolea uscata se inmoaie si fierbe. Vinetele se taie de-a lungul in felii si se prajesc (puteti unge vinetele cu o pensula cu ulei de masline, iar apoi sa le dati la cuptor). Cand fasolea s-a fiert, se scurge de apa. Intr-o oala sau tigaie se topeste la foc mic branza cu mucegai albastru (Gorgonzola) si se amesteca cu fasolea.
Se pune fasolea pe feliile de vanata; se presara patrunjel verde tocat deasupra.
©Reproducerea fara acord strict interzisa!
Sursa: Copyright © eLady.ro - Retete Montignac

Comentarii postate (0)
Retete de slabire

Frigarui picante de pui Montignac (reteta pentru diabetici)
Daca te uiti cum arata aceste frigarui de pui n...
Cele mai citite
Calatorii si Vacante

Plaja Saturn este locul care iti ofera cea mai relaxanta atmosfera
Gasirea locatiei perfecte pentru vacanta mult v...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta
Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails